Kvinnor avslöjar: Här är de vanligaste misstagen män gör i sängen

Hur är man en bra älskare/älskarinna? Det är sannolikt en av de vanligaste funderingarna vi människor har. Ska man göra si eller ska man göra så?

Alla människor gillar olika saker, det är bara att konstatera. Vissa gillar hårda tag i sängen, medan andra gillar när det går lugnare till. Kvinnans kropp är mer komplicerad än mannens, vilket kan göra det lite svårnavigerat som man.

Vad ska man göra och vad ska man inte göra? Här är de vanligaste misstagen som män gör i sängen, enligt 3 000 kvinnor.

Det är på nätforumet Reddit som över 3 000 kvinnor har svarat på frågan ”vilka är de största misstagen män gör vid sex?” så om du är man är det bara att plocka fram anteckningsblocket.

1. Byter position för ofta

”När vi säger fortsätt så innebär inte det att ni ska byta tempo. Så fort man säger att det är skönt så ökar män takten med 200 procent. Fortsätt i samma takt istället, det var ju det jag gillade.”

Bildkälla: Shutterstock

2. Överanalysera inte så mycket

”Det kommer inte alltid vara sjunde himlen-bra sex. Ibland har vi sex bara för att bli av med stress i kroppen och det är helt okej, det också. Slappna av, det är bara sex.”

3. Leka porrfilm

”Porr är en fantasi. Men förväxla inte porr med verkligheten. Usch. Det är inget uppträdande du utför. Porrstjärnor är skådespelare. Lyssna på kvinnans signaler istället.”

Bildkälla: Shutterstock

4. Vågar inte skratta

”Sex är, och ska vara, roligt! Om vi skrattar till någon gång så är det garanterat inte åt du eller något fel du gjort. Det blir inte alltid som man tänkt sig, och då är det bara att skratta åt allt. Att få orgasm är inte allt.”

5. Våga kommunicera

”Dålig kommunikation kan verkligen förstöra sex. Alla gillar olika saker, men samtidigt kan det vara svårt att säga exakt hur man vill ha det utan att förstöra stämningen. Det gäller att våga prova sig fram och prata med sin partner.”

Bildkälla: Shutterstock

Känner du igen de här misstagen? Tryck på DELA-knappen så att dina vänner också får ett bra sexliv!