Kvinnornas intima bekännelser: Här är 10 vanliga fel som många män gör i sängen

Hur är man en bra älskare? En inte helt ovanlig fråga som nog många ställt både till sig själva och till sina närmaste vänner genom åren. Tråkigt nog är nog svaret att det är väldigt individuellt. Något som en person går igång på kan vara jätteoskönt för en annan.

Så enkelt är det bara och det är väl bra att folk gillar olika saker, det hade inte varit så kul att leva i en värld där alla var exakt likadana.

Men. Det finns en hel del generella saker som kvinnor önskar att män kände till, och jobbar lite på, enligt den amerikanske sexterapeuten Rod Philips, skriver MåBra.

1. För tidig utlösning

Första, och kanske vanligaste, punkten är att många män är så fixerade vid sin egen njutning att de hinner komma innan kvinnan ens kommit igång.

2. Försöker styra oralsex

Istället för att lägga händerna på huvudet för att försöka styra oralsexet vore det bättre om män kunde berätta hur de vill ha det. Kommunikation är viktigt.

3. För hårt

Att stöta för hårt, speciellt om man är välutrustad, kan göra väldigt ont. Ta det varsamt och känn av situationen.

Bildkälla: Shutterstock

4. Samma sak – varje gång

Precis som att äta samma mat vareviga dag kan det bli lite tråkigt att ha sex enligt exakt samma mall varje gång också. Variera lite, testa att ha sex någon annanstans!

5. Porr-skadad

En del män verkar ha tittat lite för mycket på porr och tror att det är verklighet. Gör om, gör rätt.

6. Förstår inte sin vikt

En vuxen man kan väga 80 kilo eller mer. Det blir lite tungt att ha över sig efter en stund. Använd de där starka armarna och stöd dig på dem!

7. För oförsiktig

En kvinnas känsligaste delar är just det – känsliga. Klitoris är inte en knapp man kan trycka på hur som helst, ta det försiktigt.

8. Glömmer vissa delar av kroppen

En kvinna består av mer än bröst och underliv – värt att komma ihåg!

Bildkälla: Shutterstock

9. För hårda kyssar

Att kyssas och hångla är ett perfekt förspel för båda parter, men då gäller det att inte vara för slafsig och sticka ned tungan i halsen.

10. För ivrig

Förspel, förspel, förspel. Alltid lika viktigt. Att dyka ned som ett jas-plan mellan benen det första man gör är sällan uppskattat.