Mandie tar otrogna pojkvännen på bar gärning – stenhårda hämnden får honom att skrika rakt ut

Om det är något som aldrig någonsin är okej så är det otrohet.

Personer som begår ett sådant svek skadar både relationer och andras självkänsla – och det är verkligen något som inte bara ska viftas bort. Det tror jag inte heller speciellt många gör.

När det väl uppdragas går det dock att hantera på olika sätt. Somliga blir mest ledsna, andra helt rasande – men en del verkar omgående mest börja fundera på den perfekta revanschen.

Lite så var det för amerikanskan Mandie Pistol (ja, det är hennes riktiga namn). Hon och hennes pojkvän hade varit tillsammans ett bra tag – och levde i staden Las Vegas. En jul hade killen gett sin flickvän en elchockspistol i present – något han skulle visa sig få ångra.

Den här tölpen hade nämligen en annan kvinna vid sidan av. En romans som Mandie så klart inte kände till, men till slut skulle hon lista ut att det var en otrohetsaffär som pågick, skriver The Sun.

Det är oklart hur det kom fram, men något som är desto säkrare är att hon – så klart – blev rasande.

Hämnden slår till – med full kraft

Även om elchockspistolen skulle användas för självförsvar, så lyckades den unga kvinnan komma på ett annat syfte.

Bild: Youtube

I ett klipp som nu spridits på nätet berättar Mandie, till en början, om att hon kommit på sin pojkvän med att vara otrogen.

Bild: Youtube

Sedan filmar hennes vän när hämnden slår till – med full kraft.

Se videosnutten här nedan!

Inte nog med att Mandie tog sig in hos pojkvännen för att ta hämnd – då hade han dessutom sin älskarinna där. Det gjorde givetvis det hela ännu värre.

När Mandie ger honom en elchock på vad som ser ut att vara lårets insida eller vid skrevet – ja, då ångrar han sig nog bittert.

Även om våld aldrig är den bästa lösningen, så tycker jag att Mandie gjorde rätt som tog hämnd på sin otrogne pojkvän. Det här kunde han faktiskt ha – och jag har svårt att se att tölpen kommer vara otrogen ingen efter den här stenhårda revanschen.

Att vara otrogen är aldrig någonsin okej, men Mandies hämnd var faktiskt helt klockren. Tryck nu på dela-knappen om du håller med!