Mannen smygtittar på annan kvinna på planet – flickvännens brutala hämnd skapar kaos i hela kabinen

Vi blir alla irriterade då och då, men kan däremot hantera ilskan på olika sätt. Medan en del mest blir tysta så kan andra få ordentliga vansinnesutbrott.

Somliga har dessutom inte så lång stubin och kan tända till för minsta lilla motgång.

En flickvän på ett amerikanskt plan blev nyligen så rasande på sin kille när han tittade på en annan kvinna att hon smällde en bärbar dator över hans huvud – och fick flyget att bli 2 timmar försenat.

Det hela fångades på video och nu sprids klippet av tusentals på nätet.

Det var i början av veckan som en American Airlines-flygning mellan Miami och Los Angeles blev försenad – på grund av ett relationsbråk. Flickvännen ska ha noterat att hennes kille tittade på en annan kvinna – och då blivit rasande.

Hämnas – med en bärbar dator

I klippet, som en av de andra passagerarna sedan lade upp på nätet, kan man höra hur de tjafsar med varandra på engelska. Det hela eskalerar snabbt – och när mannen försöker ta sig därifrån väljer flickvännen att följa efter.

Youtube

Med en bärbar dator i högsta hugg!

Den smäller hon då bakifrån rakt ner i hans huvud – till både besättningens och passagerarnas stora chock. Kvinnan ska därefter ha avlägsnats från planet och sedan tagits om hand av säkerhetspersonal på flygplatsen, enligt passageraren Julia Scorupco.

Youtube

På grund av den märkliga incidenten blev flyget cirka 2 timmar försenat, skriver hon.

Vi hanterar alla irritation på olika sätt, men det här var nog att gå för långt. I synnerhet när det handlar om att pojkvännen endast ska ha tittat på en annan kvinna. Även om vi inte känner till eventuellt bakomliggande faktorer, så låter det faktiskt helt knäppt.

Eller tycker du att skitstöveln fick vad han förtjänade? Så är kanske fallet!

Kolla nu själv in det omtalade klippet inifrån planet här nedanför!

Tycker du också att kvinnan gick alldeles för långt? Tryck då på dela-knappen här nedanför, eller tagga din mest lättirriterade kompis på Facebook!