Paret avstår från sex i ett halvår – då inser mannen att hans flickvän har en penis: ”Fortfarande den jag älskar”

Alla människor förtjänar att bli älskade, men tyvärr är det många som dömer andra utifrån utseende och andra förutsättningar.

Hur vi föds kan vi ju faktiskt inte styra – och därför är det fruktansvärt när personer hånas eller far illa på grund av sina udda drag eller eventuella tillkortakommanden.

Det gör det dock ännu finare när någon helt och fullt bortser från sådant – och förälskar sig i insidan hos en annan individ.

Visst kan det bli chockartat om det dyker upp hemligheter och unika förutsättningar längs vägen, men i grund och botten är det ju ofta själva personen man tycker om.

Ett otroligt fint exempel på det här blev nyligen omskrivet i tidningen The Sun.

Bilden på paret är en genrebild. Foto: PxHere.

Det var i en frågespalt som en mycket speciell berättelse skulle uppdagas – och unika detaljerna fick den att spridas över hela världen.

”Hon hade en penis…”

Det var en ung man som skrivit in till tidningen för råd.

”Jag väntade i ett halvår med att ha sex med min flickvän – för att sedan inse att hon hade en penis. Vi träffades på en fest. Hon var inte den vackraste där, men hon fascinerade mig.

Vi spenderade hela kvällen tillsammans och började sedan att träffas. Jag är 20 år och hon är 19. Vi avvaktade med att ha sex eftersom hon sa att hon var oskuld och det var jag med.

Stelt sex – till en början

När hon till slut sa att hon var redo och jag fick se henne naken, så fick jag en chock (på grund av hennes penis). Sedan tänkte jag: ”Vad tusan, hon är fortfarande samma person – som jag älskar.”

Sexet var lite konstigt och stelt till en början, men efter ett tag så började vi båda njuta mer.

Hon berättade att jag var den första killen som hon haft sex med. Jag sa att det var helt lugnt och att hon var den första tjejen jag haft. Hon har pratat om en könskorrigering, men jag har bedyrat för henne att jag kommer att älska henne vad hon än bestämmer sig för att göra.

”Allt som betyder något…”

Vad jag inte kan släppa är om det här innebär att vi båda är homosexuella? Jag känner mig inte som homosexuell, eftersom jag anser att min flickvän är en tjej.”

Foto: Flickr.

Svaret mannen fick från tidningen:

”Oroa dig inte för sådant som beteckningar.

Så länge relationen och sexlivet fungerar för er båda, så är det allt som betyder något.”

Givetvis förstår man att mannen fick en chock när hans flickvän visade sig ha en penis, men ändå otroligt fint av honom att bortse från det. Man kan tycka att det är en självklarhet, men så är det nog verkligen inte för alla.

Kärleken övervinner ju faktiskt allt – och så verkar det ha varit även för den här fina duon.

Tryck nu på dela-knappen om du också står bakom det här modiga paret!