Svinet är otrogen mot sin ”älskade” flickvän – men hennes stenhårda revansch får idioten att börja gråta

Snudd på alla människor är emot otrohet, men trots det så förekommer otrohet väldigt ofta nu för tiden. Exakt varför är svårt att svara på, men kanske har tekniken gett oss människor möjlighet att interagera med fler människor idag än tidigare.

Men tekniken har också gett oss möjlighet att hämnas på otrogna svin på ett helt annat sätt än tidigare, och få saker är så härliga som att se elaka människor drabbas av karma.

Ta till exempel den här tjejen, när hon fick reda på att hennes pojkvän sedan fem år tillbaka så funderade hon ut en gruvlig hämnd som nu hyllas på nätet.

Det är The Mirror som rapporterar om den här stenhårda otrohets-revanschen som nu blivit vida omskriven.

Tillverkar smycken

Liv Portillio är en smyckes-tillverkare som blivit väldigt populär på appen TikTok, där hon publicerar klipp från hur hon gör smyckena.

En dag fick hon ett meddelande från en tjej som var minst sagt speciell. Det löd:

”Min pojkvän var otrogen och jag vill skicka honom ett halsband med namnen på alla tjejer han varit otrogen med.”

Bildkälla: TikTok

Det var alltså en tjej som kommit på att hennes älskade pojkvän varit otrogen. Inte bara en gång, utan med flera olika tjejer. Något som han självklart inte skulle få komma undan med.

Graverade in namnen

Liv ville självfallet vara med på den minst sagt väl uttänkta hämnden så hon tillverkade självfallet ett guldhalsband.

På halsbandet graverade hon sedan in dagen då parets årsdag, 21 juni 2015, på ena sidan. På andra sidan graverade hon in namnen Ashley, Genesis och Karen, det vill säga namnen på tjejerna som aset varit otrogen med.

Klippet på hela händelsen lades ut på TikTok, där det gjort enorm succé och har i skrivande stund 4,8 miljoner visningar.

I klippet kan man även se ytterligare ett meddelande från flickvännen: ”Han var otrogen med tre tjejer så det här får bli hans present på vår årsdag (han vet inte att jag vet).”

Bildkälla: TikTok

Här kan du se hela klippet!

Vilken stenhård hämnd! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!