Aggressiv snuskgubbe vägrar lämna kvinna i fred – men bartenderns geniala svar får äcklet att springa ut direkt

Att gå ut på krogen innebär – tyvärr – alltid en liten risk för att råka ut för fulla, odrägliga människor. Självklart ska man få dricka ett eller några glas och bli lite glad i hågen, men om man blir odräglig och rentav aggressiv gör man bäst i att stanna hemma.

Som tur är brukar serveringspersonalen ha ganska bra koll på hur man handskas med fyllesvin, men vissa bartenders har riktigt smarta knep.

Som till exempel amerikanen Max, som såg att en man vägrade lämna två kvinnor ensamma i baren där han jobbade. Nu hyllas hans briljanta knep av tusentals.

Det var tidigare i våras som bartendern Max Guiterrez jobbade i sin bar i Tampa, Florida, och lade märke till en man som pratade med två kvinnor.

Lämnade över diskret lapp

Kvinnorna var Trinity Allie och hennes väninna, som helst av allt bara ville umgås med varandra och absolut ingen full snuskgubbe som stötte på dem.

Men mannen vägrade lämna kvinnorna ifred och började bli aggressiv i sin ton mot dem, något som inte undgick den rutinerade bartendern Max.

Istället för att avbryta mannen så lämnade Max över ett tomt kvitto till kvinnorna som löd:

”Om den här mannen stör er, flytta då över din hästsvans till din andra axel så slänger jag ut honom. Han ger mig rysningar.”

”En man trakasserade mig och min vän och då gav bartendern oss den här lappen som att det var ett kvitto. En sån här bartender behöver alla” skrev Trinity på Twitter.

Hyllas över hela nätet

Det hela slutade med att Max fick slänga ut mannen, och nu har den modige bartendern hyllats över hela nätet.

”Alla hjältar bär inte mantel. Vissa bär tydligen hawaiiskjorta” skriver en användare bland annat.

Max själv svarade på Twitter så här om händelsen:

”En lite rolig uppdatering. Exakt samma man kom in idag och ville ha en öl, men jag vägrade servera honom. Han gav ifrån sig obehagliga vibbar så jag höll koll på honom för att ändå ge honom en chans att förstå att kvinnorna inte var intresserade av honom. Men han lyssnade inte på dem så jag fick skicka ut honom. Jag gillar inte att skrika på kunder egentligen men med äckel som honom så fungerar det bäst.”

Vilken vardagshjälte! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!