Brudgummen får veta att hans fästmö varit otrogen – brutala kontringen på bröllopet får henne att storgråta

Att gifta sig brukar av de flesta beskrivas som en av livets lyckligaste dagar, tillsammans med kanske studenten och dagen då man blev förälder.

Bröllop är fina på så många olika sätt. Det är en hyllning till sin partner, där man lovar varandra evig kärlek i nöd och lust. Dessutom är alla gäster finklädda och glada – allt är med andra ord bäddat för en riktig drömkväll.

Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, som för det här bröllopsparet. Fästmannen fick nämligen reda på att kvinnan som snart skulle bli hans fru hade varit otrogen – men bestämde sig då för att ta en gruvlig hämnd.

Historien uppdagades i det brittiska tv-programmet Graham Norton Show, där en av gästerna, Shawn, berättade om hur drömbröllopet blev en mardröm.

Allt gick bra i kyrkan

Shawn, som var gäst på bröllopet, berättade att allt gått som smort i kyrkan, och beskrev ceremonin som ”vacker och underbar.”

Paret på bilden har ingenting med artikeln att göra. Bildkälla: Flickr

Därefter förflyttade sig hela sällskapet till festlokalen, där det vankades middag, skål och fest.

– Vänner och familj höll tal under kvällen, allt var toppen Men så bad brudgummen om ordet, han ville nämligen leka en lek, säger Shawn i programmet enligt The Mirror.

”Titta under era tallrikar”

Brudgummen, som nu var nybliven make till sin fru, hade fått reda på att hans älskling hade varit otrogen med hela åtta av hans vänner, som alla var gäster på bröllopet.

Brudgummen fick alla gäster att ställa sig upp. Därefter bad han gästerna att titta på undersidan av sina tallrikar, för att se om det fanns en röd klisterlapp där.

Hade man ingen lapp under tallriken fick man sätta sig igen.

– Alla gjorde det, och kvar stod då de åtta killarna, förklarade Shawn enligt The Mirror.

”Ta en titt på dessa herrar”

Sedan tog brudgummen åter till orda.

Paret på bilden har ingenting med artikeln att göra. Bildkälla: Shutterstock

”Ta nu en noggrann titt på alla dessa herrar. De har alla legat med min fru efter att vi förlovade oss. Därför ska jag nu gå och annullera vårt äktenskap” sade brudgummen.

Därefter lämnade han hela bröllopet utan ett ord. Kvar fanns då bara vänner, familj och en – får vi anta – chockad fru samt åtta män som sannolikt skämdes även de.

Vilken utmärkt hämnd, och så iskallt att bara gå därifrån! Man får hoppas att de inblandade skämdes ögonen ur sig.

Tryck nu på DELA-knappen om du tycker att brudgummen gjorde helt rätt!