Farlig idiot attackerar ensam pensionär mitt i natten – men se nu när krutgumman vänder sig om

Det finns få saker här i samhället som när folk lurar eller är elaka mot äldre människor!

De har ofta slitit och arbetat i tiotals år – och förtjänar all respekt de kan få. Tyvärr finns det personer som inte inser det här och bara gör saker för egen vinning.

Det kan innefatta att ge sig på gamlingar. Antingen bara för att jävlas, eller för att utföra ett rån. Det gör mig helt rasande bara att tänka på – att det finns sådana idioter som går runt på gator och torg är inte annat än skrämmande.

Människor som ger sig på äldre förtjänar nästan vilket straff de än kan få och jag kan inte komma på en enda godtagbar ursäkt.

Därför känner jag väldigt lite sympati för de som begår den här typen av handlingar och sedan får betala ett högt pris.

Jävlar med gammal dam

I det här klippet (nedan), som fått tusentals visningar på Youtube, är det två killar som ser en gammal kvinna gå på sidan av en gata sent på kvällen.

De bestämmer sig snabbt för att jävlas med henne och medan den ena kliver ur bilen, så tar den andra upp sin telefon för att filma det hela.

Bildkälla: Youtube

Mannen smyger fram mot kvinnan och attackerar henne. Hans syfte är oklart, men oavsett så är det hemskt att se. Vad som däremot får en att jubla inombords är vad som då händer.

Sliter fram käppen

När kvinnan känner smällen och vänder sig om, så går det undan!

På bara någon sekund är det damen som med hjälp av sin käpp fått ner slyngeln på marken – och den här krutgumman låter inte mannen komma undan enkelt.

Pensionären delar ut ett par ordentliga slag innan hon i lugn och ro vandrar vidare.

Bildkälla: Youtube

Lär slyngeln en läxa för livet

Klippet är av dålig kvalitet, men man kan i alla fall tydligt se vad som händer!

Om den här videosnutten nu är på riktigt (somliga menar att det kan vara fejkat, men hur det ligger till vet vi inte), så applåderar jag verkligen den här modiga kvinnans revansch!

Snacka om att stå upp för sig själv och den här mannen jävlas garanterat inte med äldre damer igen!

Här kan du se hela klippet!

Vilken krutgumma! Hon lärde allt slyngeln en läxa!

Tryck nu på dela-knappen om du också tycker att damen gjorde helt rätt.Då skickar du dessutom vidare en hyllning till den här modiga pensionären!