Flickvän misstänker att elake pojkvännen är otrogen – då gillrar hon briljant fälla som får svinet att storgråta

Hur det är fatt i skallen på människor som är otrogna är riktigt svårt att förstå. Otrohet är bland de grövsta sveken man kan göra mot en annan människa – som man dessutom påstått sig älska.

Trots att de flesta tycker likadant om otrohet så förekommer det tyvärr ganska ofta. Någon går bakom ryggen på sin partner istället för att göra slut, och lämnar efter sin en hjärtekrossad person som inte förstår var det gått snett.

Otrogna svin får sällan vad de förtjänar – men när de får det så är de ganska befriande att se. Som i klippet här nedanför, där Jade misstänkte att hennes pojkvän var otrogen och gillrade en briljant fälla åt aset.

Amerikanskan Jade Hik hade varit tillsammans med sin pojkvän under ett och ett halvt år, men de senaste månaderna hade varit allt annat än bra.

Meddelanden från okänt nummer

En dag märkte Jade att hennes pojkvän fick meddelanden från ett nummer han inte hade sparat – när Jade kollade upp det så märkte hon att numret tillhörde pojkvännens förra flickvän.

Men istället för att bli tokig på sin pojkvän och konfrontera honom så fick Jade en snilleblixt.

Bild: Youtube

Hon gillrade helt enkelt en fälla för att se om pojkvännen gick att lita på. Jade bad sin kompis Hayley att skicka meddelanden till pojkvännen och föreslå en träff.

Jade fick inte bara sina misstankar bekräftade, utan svinet till pojkvän bokade till och med ett hotellrum för att få till den här träffen.

Men Jades plan slutade inte där.

”Det är jag som är Hayley”

Pojkvännen åkte iväg till hotellet i väntan på en het kärleksträff med sin flickväns kompis, men när det knackade på dörren så fick han en smärre chock.

Istället för att se vännen Hayley i dörröppningen, stod pojkvännen öga mot öga med Jade – och hennes pappa.

Bild: Youtube

– Hej, det är jag som är Haley, kan man höra den inte helt nöjde pappan säga i klippet.

– Och jag är din ex-flickvän, lägger Jade till medan pojkvännen står och skäms livet ur sig.

– Du kommer inte tillbaka till vårt hus igen. Du gjorde bort dig, din jävel, säger pappan ilsket till det otrogna svinet.

Se hela det klockrena klippet där Jade förklarar hur allt gick till här nedanför.

Vilket jäkla svin – tur att han fick exakt vad han förtjänade!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se hur man ska handskas med otrogna idioter!