Hon kallar sina kraftiga stolsgrannar ”grisar”, se nu flygvärdinnans kontring som får hela planet att jubla

En argsint kvinna på ett USA-flyg gillade inte de kraftiga passagerarna hon hade bredvid sig.

I ett högljutt telefonsamtal gick hon då till flera verbala attacker mot stolsgrannarna – och i ett klipp från planet kan man bland annat höra hur hon kallar dem ”grisar”.

Det skulle dock visa sig vara ett stort, stort misstag!

Det hela utspelade sig på ett flyg mellan Las Vegas och Newark, skriver Expressen. En kvinna kom ombord märkte att hon placerats mellan två kraftiga personer – och hon ansåg då att de tog upp hennes utrymme.

För att ventilera sitt missnöje påbörjade den otrevliga kvinnan ett telefonsamtal med någon i vilket hon var tydlig med sin besvikelse. Hon lade flera nedlåtande kommentarer och sa upprepade gånger att hon inte klarade av situationen.

Fick enorm spridning

Efter att ha spenderat tid med att irritera både stolsgrannarna och andra passagerare så började Norma Rodgers – som satt intill – att filma det hela.

– Jag vet inte hur jag ska klara av det här de kommande fyra timmarna, men de kommer åtminstone hålla mig varm, säger kvinnan om sina stolsgrannar.

Youtube

Filmen lades senare upp på Facebook och fick snabbt över 2 miljoner visningar. Medan Norma filmar sitter mannen på andra sidan helt tyst.

– Jag kan inte sitta här för de båda är så stora – både till vänster och höger. Jag kan inte ens sitta här, menar kvinnan.

”Du borde skämmas!”

Till slut börjar dock folk få nog av hennes hemska beteende – och hon informeras snart om att det finns lediga platser hon kan flytta till. Kvinnan reser sig då upp, men fortsätter att gå till personangrepp.

Då fick flera passagerare – och flygvärdinnor – helt enkelt nog.

– Du borde skämmas! Det du gör är hemskt! säger en man till henne, varpå kvinnan svarar att hon inte kan andas, men informerar dessutom om att hon äter sallad.

Norma, som filmar, hörs efter en stund säga till en flygvärdinna att hon inte tolererar det hela – och då tvingas den otrevliga passageraren att lämna planet, skriver New York Post.

Se nu det uppmärksammade klippet här nedanför!

Jag tycker att det här var rätt åt kvinnan och hon förbrukade faktiskt sin rätt att vara kvar på planet! Tryck nu DELA om du håller med, så visar du att inte heller du accepterar den här typen av beteende!