Idioten försöker sparka hemlös hund när ingen ser – men 1 sekund senare får fyllot exakt vad han förtjänar

De fegaste av människor är sådana människor som skadar djur. Det finns aldrig någon anledning till att oprovocerat ge sig på ett oskyldigt djur, oavsett om det är en hund, katt, häst eller hamster. Det är alltid outsägligt fegt.

Tyvärr så läser man dock om djur som farit illa på grund av elaka människor, och det är verkligen hjärtskärande att få läsa om någon som misshandlat eller övergivit sitt eget husdjur.

Just därför är det kanske så skönt att se när dessa idioter drabbas av karma, och råkar illa ut när de försöker skada djur.

Vi på Humorbibeln har tidigare skrivit om detta fenomen, bland annat när två dumma ungdomar försökte sparka en stackars ko men fick smaka på sin egen medicin illa kvickt.

Här nedanför har vi ett liknande fall – och det är riktigt svårt att hålla sig för skratt när man ser vad idioten råkar ut för!

Fyllo får syn på hund

I klippet kan vi se en väldigt berusad man som man kan anta är på väg hem efter en riktigt blöt kväll i den ryska staden Sveda.

På vägen får han syn på en stackars hund, och verkar bestämma sig för att sparka på hunden.

Bildkälla: Youtube

Men idiotens tilltag skulle visa sig stå honom dyrt.

Drattar på ändan

Mannen drabbades omgående av det vi brukar kalla för karma, och drattar på ändan när han ska sparka vovven.

Bildkälla: Youtube

Han faller sedan rakt in i en bil som står parkerad intill. Mannen verkar klara sig utan skador, men förhoppningsvis fick han några blåmärken och en rejäl tankeställare.

Enligt Daily Mail drog mannens vurpa även igång bilens alarm vilket väckte hela grannskapet.

Se hela det klockrena klippet här nedanför!

Den här idioten fick exakt vad han förtjänade, och det är som sagt svårt att inte fnissa till när man ser honom ramla. Tryck nu på DELA-knappen om du håller med!