Idioten försöker sparka hemlös hund – sekunden senare får fyllot precis vad han förtjänar

Jag har exceptionellt svårt för människor som gör illa djur. Många gånger ger sig idioter på helt oskyldiga varelser utan anledning – och det kan få mig att koka inombords. Sådana där människor får inte ett uns av mina sympatier.

När någon försöker, eller lyckas, skada ett djur förtjänar han eller hon att straffas på något sätt – det är min bestämda uppfattning. Tyvärr leder sådant där sällan till rättegång, men då får man i stället hoppas på att karma eller naturen fixar det hela!

Om någon ser en person behandla ett djur illa så hoppas jag att man säger till. Det är faktiskt det minsta man kan göra – och sådant där beteende ska aldrig någonsin accepteras. Det kan nog de flesta av oss vara överens om.

Försöker sparka hunden

Den kraftigt berusade mannen i det här klippet (nedan) var visserligen inte omgärdad av andra människor när han gjorde bort sig, men då fixade han snarare sitt eget straff efter att ha försökt skada en hund.

Bild: Youtube

Det är en hemlös och fredlig vovve som går fram mot fyllot som stapplar fram längs vägen i den ryska staden Sveda. Helt utan anledning försöker mannen då sparka till hunden som stryker längs en parkerad bil.

Men det skulle han inte ha gjort – kolla nu varför!

Ska ha tjutit hejvilt

Karma slår omgående till för den här mannen som alltså ramlar när han försöker sparka till den oskyldiga hunden – och faller rakt in i bilen. Nu verkade han klara sig oskadd, vilket så klart är bra, men gissningsvis lärde han sig en nyttig läxa!

Bild: Youtube

Som man kan se på övervakningskamerans bilder så sätter fyllot dessutom igång bilens alarm när han trillar. Det ska ha tjutit hejvilt, enligt Daily Mail – även om det inte går att höra i det ljudlösa klippet.

Att mannen själv fick sig en smäll, samt att han sannolikt väckte hela grannskapet, får vi hoppas räcker för att han ska förstå att man inte ska skada oskyldiga djur!

Jag tycker att mannen fick precis vad han förtjänade – tryck nu gärna på dela-knappen om du håller med, eller om du fnissade till av hans klantighet!