Idioten springer fram för att sparka hemlös hund – tar en titt åt höger och inser sitt enorma misstag

Idioten springer fram för att sparka hemlös hund – tar en titt åt höger och inser sitt enorma misstag

Att plåga djur är bland det värsta man kan göra, i min bok. Att som människa ge sig på ett helt oskyldigt djur är alltid oförlåtligt. Djur är så oskyldiga och nyfikna, de förtjänar aldrig att utsättas för våld.

Det finns en speciell plats i helvetet, som man ju säger, för människor som plågar djur.

Att få se djurplågare sota för sina tilltag är alltid lika tillfredsställande, vilket är exakt vad man får göra i klippet här nedanför.

Djur ställer, precis som vi människor, upp för våra vänner. Det finns en fin gemenskap där man stöttar och hjälper sina närmaste. Det gäller att skydda de som behöver skyddas.

Går till attack

Videon är filmad med en dålig kamera, så bilden är inte speciellt bra – men å andra sidan ser man ändå precis vad som händer och här är det själva innebörden som är poängen. Så låt oss nu fokusera på den.

Det är då en idiot – för ja, det tycker jag absolut att man får kalla honom – som springer fram mot en hemlös och ensam hund på stranden. Vovven verkar inte störa någon alls, men den här mannens mål är att dela ut en kraftfull spark mot det oskyldiga djuret.

Hans otäcka attackförsök syns tydligt i klippet.

I sista sekund lyckas dock hunden hoppa undan och undvika överfallet – och i samma ögonblick som mannen missar med sin spark så tittar han bort åt höger. Då inser han också sitt enorma misstag.

Kommer till undsättning

Där kommer omgående flera andra hundar till undsättning för sin vän – och man ser till att jaga bort idioten som springer åt andra hållet i total panik.

Till skillnad från mannen så är de här vovvarna dock inte lika aggressiva. De svarar inte med våld, utan ser i stället till att han blir skrämd nog för att försvinna från stranden. Förhoppningsvis för all framtid.

Den uppmärksammade videon har fått över 180 000 personer att jubla. Inte så konstigt – hundarnas respons på den oprovocerade attacken är helt underbar att se!

https://www.youtube.com/watch?v=JBY5rWEv9Ks

Tycker du, som vi, att mannen fick vad han förtjänade?

Tryck då på DELA-knappen, så kanske vi kan få sådana här människor att sluta ge sig på oskyldiga djur en gång för alla!