Idiotisk granne blockerar Melissas bil med stor sten – men hennes stenhårda kontring är helt klockren

Idiotisk granne blockerar Melissas bil med stor sten – men hennes stenhårda kontring är helt klockren

Relationen till ens grannar är ofta ganska god, man håller sig på sin kant och låter grannarna leva som de själva vill. Vissa blir man till och med kompis med.

Men som alltid finns det några man inte kommer sådär jättebra överens med.

Så är det hos Melissa Scruggs. Hennes granne ogillar den här bestämda kvinnan då hon flera gånger påtalat att de måste sansa sig med sina sena festnätter. Det stör folk i närheten.

Till slut valde dock grannen att gå för långt vad gäller att visa sitt missnöje, men då skulle Melissa slå till med en klockren hämnd.

Melissa Scruggs är geolog med massvis av erfarenhet. Hon forskar främst om stenar och vulkaner. Med andra ord är hon en sann expert på området.

Grannarna hade fest

Den här kvällen, när grannarna som vanligt hade fest hemma, så bestämde de sig för att jävlas med Melissa som skulle upp och jobba tidigt dagen därpå, enligt boredpanda.

När hon kom ut till sin bil på morgonen hade hon märkt att grannarna under sin festnatt placerat en stor stenbumling framför hennes bil. Den hindrade henne från att köra ut från parkeringsplatsen – men i sin berusning hade grannarna glömt vad Melissa jobbar med.

Bildkälla: Twitter

De hade valt att jävlas med helt fel kvinna.

Bildkälla: Twitter

Slet fram borren

Vid 7-tiden på morgonen tog hon därför fram en stor stenborr, berättade om läget för de andra grannarna som hon har en god relation med – och gjorde sedan smulor av den stora stenen.

Resterna rullade hon sedan åt sidan.

Bildkälla: Twitter

Dels kan vi anta att de jobbiga grannarna vaknade av de höga ljudvolymerna när Melissa krossade deras sten, dels kan vi gissa att de blev häpna när de såg hur hon löst situationen.

Bildkälla: Twitter

Snacka om att få sista ordet – och att fixa det hela på ett snyggt sätt! I stället för att bara banka på hos grannarna och skrika i ilska, så valde Melissa att lösa det hela på ett tydligt, snyggt och imponerande sätt.

Gissningsvis så håller de sig undan från henne framöver!

Den underbara geologen delade med sig av allt på Twitter.

Jag har nu fått ögonkontakt med två av grannarna. En nickade till mig, den andra kollade på mig med stora ögon likt jag vore en galning. Nu antar jag att vi har en förståelse för hur saker fungerar omkring här”, skriver hon.

Helt klockrent! Tycker du också att Melissa gjorde rätt? Tryck då på DELA för att hylla den här underbara kvinnan!