Idiotisk granne bygger staket över tomtgränsen – men se nu klockrena revanschen som lär honom en rejäl läxa

Idiotisk granne bygger staket över tomtgränsen – men se nu klockrena revanschen som lär honom en rejäl läxa

Ens grannar kan vara människor man betraktar lite på avstånd. Man hälsar då och då och ses på städdagar. Eller så kan de faktiskt bli goda vänner, som man umgås med då och då.

Men det finns också ett tredje alternativ – när man inte står ut med grannarna för att de helt enkelt är idioter. Det må låta hårt men så kan det faktiskt vara, särskilt när grannarna tar sig friheter med ens egen tomt.

Det var exakt vad som hände den här familjen, deras grannar började bygga ett staket långt över tomtgränsen. Men istället för att låta dem hållas, tänkte de ut en briljant plan, skriver The Mirror.

Husägaren såg inte många alternativ när grannen började bygga sitt staket över tomtgränsen, rakt in i husägarens trädgård.

Tog saken i egna händer

Efter att snällt ha frågat vad som pågick insåg husägaren att han var tvungen att ta saken i egna händer. Husägaren monterade helt sonika ned staketet, planka för planka och staplade sedan all bråte prydligt inne på grannens tomt.

Husägaren lade sedan ut klipp på allting på TikTok.

Här kan du se klippet när husägaren plockar ned staketet.

@unbewreathable

My neighbors fence is on our property…we’ve asked them to partner with us to correct it…they refused…so here we are! #letsbeneighborly

♬ Oh No – Kreepa

”Grannens staket går in på vår tomt. Vi har erbjudit oss att hjälpa dem få till det rätt, men de vägrade. Så här är vi nu” skriver husägaren intill klippet.

Byggde om hela staketet

Men husägaren nöjde sig inte med att bara montera isär grannens staket, utan satte också upp ett nytt, eget staket. Helt inom de korrekta tomtgränserna.

”Nu är tomtgränserna exakt där de ska vara” skriver husägaren i ett klipp på TikTok som finns här nedanför.

@unbewreathable

Fence installed! No drama at all! We love it!!❤️❤️ Sometimes boundaries have to be established!!

♬ This Is How We Do It (Album Version) – Montell Jordan

Klippen har setts miljontals gånger och husägaren hyllas nu i kommentarsfälten för att han inte tog någon skit från den minst sagt idiotiske grannen.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!