Jackie mobbades i skolan varje dag – hennes makalösa förvandling får nu plågoandarna att tappa hakan

Att mobba någon, oavsett för vad, är aldrig någonsin okej. Det spelar ingen roll om man är barn eller vuxen, alla människor förtjänar att bli behandlade med respekt.

Mobbning bidrar aldrig till någonting positivt och kan, i värsta fall, förstöra personers liv. Trots att de flesta vet om just detta så förekommer mobbning både i skolan och på arbetsplatser.

Vad som dock kan kännas väldigt glädjande kring just mobbning är när personen som utsatts för mobbning lyckas ta revansch på sina hemska plågoandar.

Det är exakt vad Jackie Campbell från Texas har gjort. Hon blev kallad ”val” i skolan – men nu dreglar hennes gamla mobbare efter henne när hon går förbi.

Ända sedan Jackie var liten har hon haft problem med att förhålla sig till mat. Hin kommer från en matglad familj där mycket av umgänget kretsade kring gemensamma måltider.

Redan som åttaåring visade Jackie tecken på övervikt och fick då träffa en dietist.

– Jag var väl för ung för att förstå vad allt handlade om, vilket gjorde allt sämre. Jag började tröstäta och kunde inte sluta tänka på mat, säger Jackie till Daily Star.

Bildkälla: Instagram

Grät framför spegeln

Varje morgon var en plåga när Jackie skulle klä på sig, vilket ofta slutade med att Jackie satt framför spegeln och grät.

I skolan blev Jackie kallad för ”val” och klasskamraterna skojade om att hon skulle orsaka en jordbävning när hon gick förbi.

Bildkälla: Instagram

– Ibland låtsades de vara snälla och sa att jag hade varit söt om jag inte var så fet eller att jag hade ett sött ansikte som förstördes av min tjocka kropp, säger Jackie till Daily Star.

Vågen visade 120 kilo

När Jackie var 22 visade vågen på 120 kilo. Men det var inte förrän hon fick sitt första barn som Jackie bestämde sig för att ta tag i sin självkänsla.

2017 reste Jackie till Mexiko för att operera sig så att magsäcken blev mindre. Därefter började hennes makalösa resa mot den drömkropp hon har idag.

– Det har förändrat mitt liv på så många sätt. Jag är en mycket mer positiv människa, till och med de usla dagarna känns enkla nu. Mitt äktenskap är bättre och när jag ser mig i spegeln nu så ser jag en tuff kvinna, säger Jackie till Daily Star.

Mobbarna bjuder ut henne på dejt

Idag väger Jackie runt 60 kilo och hennes nya utseende har fått flera av hennes gamla plågoandar att bjuda ut henne på dejt, trots att hon numer är lyckligt gift.

Genom att berätta om sin resa hoppas Jackie nu på att kunna inspirera andra, som går igenom samma saker.

Vilken otrolig kämpe, och vad härligt att få ge de idiotiska mobbarna långfingret!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!