Kaxig matte vägrar plocka upp när hunden bajsat – då slår tjejen med kameran till med stenhård hämnd

Människor med husdjur har ett ansvar för sina små sötnosar vad gäller att de inte ska skräpa ner utomhus eller skapa oreda bland folk. Det är få saker som är mer irriterande än personer som inte kan ta ansvar.

Det här gäller väl framför allt att plocka upp efter sin hund efter att den uträttat sina behov. Det slarvar många tyvärr med, men jag tycker det borde vara en självklarhet för alla djurägare.

Att trampa i bajs är riktigt äckligt och något man verkligen vill undvika – och det slipper man troligen så länge människor som har hund sköter sig på ett civiliserat och moget sätt under sina promenader.

Jag tror att de flesta av oss kan vara överens om att det är en självklarhet att man plockar upp efter sin hund. Det är liksom vanligt hyfs om man nu valt att skaffa husdjur.

I det här klippet, som setts av över 1,2 miljoner tittare, så är det en kaxig kvinna som totalvägrar att göra rätt för sig efter att hennes lilla hund gjort sina behov på trottoaren intill där hennes bil står parkerad.

Får vad hon förtjänar

I stället går hon bara vidare med vovven och hoppar in i sin dyra cabriolet.

Det hela uppmärksammas dock av en vaken tjej med civilkurage. Hon tar upp sin mobil och börjar filma när hon konfronterar hundägaren med att hon inte plockat upp efter sin hund.

Youtube

De lyckas dock inte alls komma överens – och den snobbiga tjejen svarar i stället med gester och högt tonläge. Kvinnan i bilen vägrar att ta ansvar, men det skulle hon snart få ångra.

Hämndaktionen från tjejen bakom kameran är ganska tuff, men jag måste säga att jag tycker att hon gör helt rätt. Den lata hundägaren får faktiskt precis vad hon förtjänar – och jag kan inte låta bli att skratta gott åt klippet.

Kolla nu in det själv precis här nedanför!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/N4nay84cMqY” /]

Jag tycker att kvinnan i bilen fick precis vad hon förtjänade! Förhoppningsvis lärde hon sig dessutom en läxa! Tryck nu på DELA om du håller med!