Kaxig snorunge slänger upp sina lortiga skor på sätet – men klockrena revanschen lär slyngeln en läxa för livet

Att resa kollektivt är bra för miljön, och framför allt är det mer bekvämt om man ska färdas i städer av det lite större slaget. Dock behöver man stå ut med andra människor, däribland slarviga ungdomar.

Det är väl egentligen inget fel på dessa ungdomar, det hör väl tonåren till att vara lite upprorisk mot det vuxensamhälle de inom kort ska sälla sig till. Dock är det absolut på sin plats att säga till när ungdomarna missköter sig, det är ju på så vis de lär sig.

Det var exakt vad en man gjorde när han såg en tonåring sitta med benen uppfläkta på sätet på tunnelbanan – och av den stöddiga grabbens reaktion att döma kan man nog anta att det dröjer ett tag innan han slänger upp fötterna på sätet igen.

Fötterna på sätet

Det var under förra vintern som en man klev på tunnelbanan och fick syn på en kaxig unge som slängt upp fötterna på hela sätet, vilket förhindrade andra resenärer från att sitta ned, enligt The Mirror.

Bildkälla: Twitter

Lärde ungen en läxa

De andra resenärerna ville naturligtvis också sitta ned, men ingen ville skapa dålig stämning så ingen sade till killen som slängt upp fötterna. Utom mannen som bestämde sig för att lära slyngeln en läxa.

Utan förvarning satte sig mannen rakt på lillkillens ben.

Bildkälla: Twitter

Hyllas av tusentals

En av de andra resenärerna, Isabel, lyckades fånga hela det underbara förloppet på bild och laddade sedan upp bilderna på nätet. Tusentals människor hyllar nu den okände mannen som vågade visa vart skåpet ska stå, till snorungens stora förvåning.

Bildkälla: Twitter

Tryck nu på DELA-knappen för att hylla mannen!