Mamma skickar kränkande meddelande till barnens homosexuelle lärare – stenhårda svaret gör henne stum

Vi väljer inte vem vi blir kära i, det kan vara vem som helst, och alla har rätt att älska vem man vill. Att människor inte ska få vara homosexuella eller öppna med sin läggning är en föråldrad tanke som det är dags att vi lägger bakom oss.

Det finns dock fortfarande de som tycker att HBTQ-personer inte har samma rätt som oss andra och det är ju så dumt att man blir helt matt. Sådana individer behöver sättas på plats – och givetvis blir det mest kraftfullt när det kommer från någon som utsatts för kränkningar av det här slaget.

Kolla bara in den här homosexuella lärarens svar till en homofobisk mamma.

Michael Neri driver en teaterskola i England och människor i alla olika åldrar är välkomna att komma dit.

Den här läraren brinner verkligen för sitt jobb. Mest jobbar han med barn och diverse uttryckssätt som hör teatern till – och många verkar uppskatta hans hårda arbete.

Bildkälla: Michael Neri/Facebook

Får ett kränkande meddelande

En dag fick Michael dock ett SMS från en mamma som fått reda på att hennes barns lärare är homosexuell, enligt sajten Powerfulmind.

Det är inget som Michael döljer, men kvinnans reaktion är häpnadsväckande.

Hon skrev (nedan översatt till svenska):

Bildkälla: Michael Neri/Facebook

”Hej! Michael. Efter vårt samtal tidigare i veckan så har jag bestämt att mina barn inte kommer till skolan på måndag. Du har ett starkt ryckte inom teatern vilket fick mig att anmäla mina barn till dina klasser. Nu har jag fått reda på vilken livsstil du har och som kristen kan jag inte tillåta mina barn att influeras av okonventionella idéer. Det är vår tro att en man ska gifta sig med en kvinna. Jag ser fram emot att få tillbaka mina pengar via en check.”

Klockrena svaret

Michael blev givetvis irriterad – men svarade respektfullt, ärligt och rätt roligt (nedan översatt till svenska).

Bildkälla: Michael Neri/Facebook

SMS:et fortsätter:

Bildkälla: Michael Neri/Facebook

”Hej. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var besviken av att höra detta. Jag sätter stolthet i att ha elever som visar respekt och kärlek till andra – och har en passion för jämställdhet. Genom att ha dina barn kvar här skulle du inkräkta på den här idén.

Som jag uppfattar det så påverkar inte min sexualitet min förmåga att lära ut, precis som att det inte påverkar en läkares förmåga att behandla ett av dina barn om han eller hon skulle bli sjuk.

Jag är helt säker på att dina barns hälsa skulle komma först om de behövde akutsjukvård, eller skulle du behöva kontrollera läkarens livsstil och sexualitet före den viktiga operationen?

Jag önskar dig all lycka i att hitta en passande teaterskola som lever upp till dina krav. Dock, så upplever jag att teater utan homosexuella är som att laga mat utan smaker (bara min åsikt). Jag har hört att StageCoach (en annan teaterskola) är bra, men deras lärare är kända för att bära kläder i olika material, vilket ju är förbjudet i Bibeln.

Om ni vill så är ni välkomna till våra Musikaldagar. Konfetti kommer att användas under slutnumret, men du kan vara säker på att det inte alls är till för att inkräkta på din kristna livsstil. Vi älskar helt enkelt bara glitter!

Tyvärr, så kan du inte få tillbaka några pengar, men oroa dig inte – din betalning har nu donerats till StoneWall som är en HBTQ-välgörenhetsorganisation.”

Jag tycker att Michaels svar var helt klockrent! Ärligt, respektfullt, men ändå lite retsamt – och det tycker jag att den här mamman förtjänade!

Tryck nu på dela-knappen om du håller med!