Mamman tröttnar på att få paketen stulna – drar ned byxorna och tar stenhård revansch på tjuven

Mamman tröttnar på att få paketen stulna – drar ned byxorna och tar stenhård revansch på tjuven

Att handla varor av allehanda slag via nätet är väldig enkelt, och dessutom ofta ganska prisvärt samtidigt som att varorna kommer hela vägen till dörren.

Men problem kan lätt uppstå när paket lämnas utanför dörren. Till exempel kan idiotiska tjuvar vara framme och stjäla paketet innan man hunnit plocka upp det.

Det finns dock en del genier därute som tänker ut stenhårda sätt att ta revansch på tjuvarna – men frågan är om inte den här mamman tar priset.

Mamman, som hållits anonym av Daily Star, bor i Brooklyn med sin familj. Tyvärr råkar familjen ofta ut för stölder av paket som levereras till deras dörr.

Hånade familjen i kameran

I ett klipp från Destiny Marin, som nu gör succé på TikTok kan man, via en övervakningskamera, se mannen gå fram till dörren och stjäla ett paket.

Mamman såg sedan mannen på gatan och skrek på honom. Dock sprang idioten därifrån, bara för att återvända till huset några dagar senare och stjäla ytterligare ett paket, för att håna dem.

Bildkälla: TikTok

Då fick mamman nog, och tänkte ut en gruvlig hämnd.

Bajsade i paket

Mamman tog ett tomt paket, bajsade i paketet, tejpade ihop det och lade det utanför dörren. Sedan var det bara att vänta.

Bildkälla: TikTok

48 timmar senare lade Destiny upp ett till klipp på TikTok för att uppdatera följarna om hur det gått med mammans tilltag.

Hur det gick? Jodå, en tjuv kom och stal paketet – men denna gång var det en helt ny idiot till tjuv som smög fram till dörren.

Här kan du se det första klippet där Destiny förklarar vad som hänt.

@desticle

#greenscreenvideo #greenscreen lol hoping he falls for the bait. Stay tuned for part two…🤣 #amazontheif #packagethief #bedstuy

♬ original sound – destiny marin416

Och här är det andra klippet där man kan se ”fel” tjuv stjäla bajspaketet.

@desticle

Reply to @kinsleeandelin #greenscreenvideo The wrong thief took the bait🤦‍♀️now my mom is gonna have to sh!t in another box

♬ original sound – destiny marin416

Den andra tjuven förtjänade såklart också det han sedan packade upp – men lite synd var det att den första tjuven inte fick samma stenhårda hämnd!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här!