14-åringen kliver ut på scen med gammal docka – sekunden senare tar hon hela världen med storm

Något som imponerar på mig är oanade talanger. Ni vet sådant som sticker ut, får en att häpna – och kan trollbinda en hel publik. Då och då kommer det ju fram sådana här otroliga personligheter som verkligen imponerar med sin fantasi och kreativitet.

I Sverige har vi fått se en del sådant här i TV-programmet Talang. Somliga medverkande har upptäckts och till och med blivit kändisar – och det kanske inte är så konstigt. Få saker är så underhållande och härliga som bra uppträdanden.

När någon får ett helt rum att stanna upp av fascination – sådant kan jag titta på i timtal!

En sådan här supertalang är 14-åringen Darci Lynne Farmer. Hon var med i USA:s America’s Got Talent 2017 och visade då prov på en otrolig förmåga att buktala. Tjejen har med sin docka vid namn Edna Doorknocker – en riktig krutgumma!

Skriker rakt ut

Men Darcis talang är något utöver det vanliga. Hon pratar inte bara för dockan – 14-åringen är dessutom en hejare på att sjunga. Allt utan att man ser det på hennes ansikte, eller att munnen rör sig.

Youtube

Det hela är verkligen helt otroligt och till och med stenhårde jurymedlemmen Simon Cowell blir mäkta imponerad över flickans suveräna uppträdande, som får hela publiken att skrika rakt ut.

Vilken otrolig talang! Jag kan själv inte sluta skratta! Kolla in klippet själv – det har spridits över hela världen och tagit miljontals tittare med storm.

Det finns även liknande talanger i Sverige!

Nedan kan du se Stephanie Elovsson-Jägmo som i senaste upplagan av svenska Talang gjorde stor succé när hon buktalade! Även om hon kanske har en liten bit kvar till sin amerikanska konkurrents nivå, så är det här makalöst imponerande!

Så himla häftigt!

Blev du också imponerad av de här talangerna? Tryck då på dela-knappen för att sprida skrattet vidare till dina vänner! Det tycker jag att Darci och Stephanie förtjänar!