Underbart klipp: Pappa river sönder böteslapp – sonens reaktion får miljontals att skratta

Jag tror knappt att det finns något mer smittsamt än härliga skratt. De flesta av oss kan nog känna igen sig i att man hör någon annan ha hysteriskt roligt – och att det då blir otroligt svårt att hålla sig.

Jag minns för en tid sedan när en kvinna jämte mig på en buss började skratta åt ett klipp hon såg i sin telefon – och bara av att höra hur hon kämpade för att hålla gapskrattet tillbaka så började jag också garva.

Även om sådana där situationer kan bli lite konstiga så är de ju också härliga. Vi kan aldrig skratta för mycket och det gäller att ha så roligt man bara kan under sin tid på jorden.

Det här klippet (nedan) gjorde precis detta med mig, alltså smittade av sig på ett otroligt positivt sätt. Det slutade med att jag satt här bakom min datorskärm på jobbet och låg dubbelvikt av skratt.

Jag visade videosnutten för några kollegor – och även de bjöd på samma reaktion.

Det är en pappa som ger sin knappt 1 år gamla son Micah ett brev i vilket det står att han fått böter, eller inte fått ett visst jobb som han sökt (lite olika versioner av just det florerar på nätet).

Just innehållet struntar givetvis dock sonen i – men när pappan tar tag i pappret och river sönder det … då brister sonen ut i gapskratt.

Det är något med att papper rivs sönder, troligen ljudet, som Micah fullkomligt älskar. Även om det är en jättesimpel och enkel sak, så är det helt fantastiskt!

Den här lille grabben är redan en glädjespridare av rang – och det är nog nästan omöjligt att kolla på det här klippet utan att bli på riktigt bra humör!

Ett kvitto på det är att Micahs skrattsalvor setts av nästan 97 miljoner människor på Youtube! Snacka om att bli kändis i tidig ålder!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/RP4abiHdQpc” /]

Visst blev man på riktigt bra humör av detta klippet? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att sprida lite glädje till dina vänner i dag!