2 pojkar ställer sig på rad inför fullsatt lokal – uppträdandet får publiken att vika sig av skratt

2 pojkar ställer sig på rad inför fullsatt lokal – uppträdandet får publiken att vika sig av skratt

Något som jag älskar är härliga uppträdanden och shower!

De bästa tycker jag oftast är sådana som bjuder på oväntade och chockartade inslag – ni vet när publiken sitter med stora ögon och öppnar munnar. Det är så klart sällsynt att man själv får uppleva den här typen av tillfällen, men numera har vi ju lyxen att så gott som allt spelas in.

Det är lätt att klaga på den nya tekniken och att moderniseringen går för snabbt, men att ren underhållning och otroliga framträdanden kan spelas om och om igen är enbart något vi ska vara glada för, anser jag.

Sådant kan ju faktiskt förvandla en trist dag till något fantastiskt!

Av alla underbara och häpnadsväckande uppträdanden som jag fått se genom åren så är det här (nedan) av någon anledning ett av de som står högst. Då har jag ändå sett fräcka shower i både New York och Las Vegas, men det här klippet tycker jag är fantastiskt i all sin enkelhet.

Det är 2 pojkar som ställer sig bredvid varandra som en del i en konsert – och lokalen är fylld till bredden. Publiken tystnar när rampljuset riktas mot grabbarna som står koncentrerade när musiken börjar spelas.

Youtube

Det är killen till vänster som först tar ton till Rossinis ”Duetto buffo di due gatti”, som betyder ungefär ”Humoristisk duett för två katter”, från opera Otello.

Pojkarna snarare ”mjauar” än sjunger – och publiken börjar snabbt fnissa, men först när den andra killen tar ton så går det ett tydligt sus av skratt genom hela lokalen.

Youtube

Till slut ligger stora delar av besökarna dubbelvikta av skratt, men de här skickliga killarna tar sig an situationen som riktiga proffs – och jag är makalöst imponerad!

Jag sitter med ett brett leende genom hela det här underbara klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/m2WQoC8WpSU” /]

Både roligt och imponerande! De här killarna är verkligen duktiga! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du skänka några leenden till dina vänner i dag!