3 gamla gubbar smyger ut på scen, titta nu när de vänder sig om och får hela publiken att jubla

3 gamla gubbar smyger ut på scen, titta nu när de vänder sig om och får hela publiken att jubla

Något som verkligen kan få en på gott humör är ett oväntat, roligt uppträdande. Sådant kan givetvis göras på massvis av olika sätt, men jag tror de flesta håller med om att något av det bästa som finns är att bli överraskad.

Det här klippet (nedan) är helt klockrent. Det är jag inte heller ensam om att tycka – hela 11 miljoner har fått sig ett brett leende på läpparna av showen man bjuds på!

Publiken på ett seniorboende sitter tålmodigt och väntar på 3 äldre herrar. Den här dagen har man fria uppträdanden av olika dess slag – och gubbarna har lovat något extra.

Plötsligt kikar de 3 männen ut från bakom duken, den klassiska Star Wars-låten börjar spela när de går sakta börjar ut på scenen. De är böjda framåt med sina värkande ryggar (så ska det i alla fall framstå), men publiken blir misstänksam då männen på scen har matchande kläder – vita T-shirts, svarta byxor, vita strumpor och svarta skor. På plats där de ska stå lyfter de mödosamt sina ben och vänder ryggen mot den förväntansfulla publiken.

Men plötsligt ändras musiken – och showen tar en helt ny fart! Herrarna på scen river ner både applåder och gapskratt. Det ska dessutom sägas att det är riktigt imponerande och det här måste de verkligen lagt tid på att träna in!

Kolla nu in klippet nedan! Det tar som sagt fart först efter en liten, liten stund – men jag lovar att det är värt att se klart! Snacka om att de bevisar att ålder bara är en siffra!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/dIsLsDXXJUE” /]

Hylla nu de här 3 underhållande herrarna genom att trycka på DELA-knappen nedan och sprid budskapet om att ålder bara är en siffra!