7 katter sitter på rad, men se nu det obetalbara när deras favoritlåt startar

Vi är många som gång på gång slås av hur intelligenta djur är. De formas mycket av sin uppfostran och den miljö som de får växa upp i.

De 7 katterna i det här omsusade klippet (nedan) får nu så gott som hela nätet att häpna. Deras musikalitet och rytmkänsla får en att skratta och smälta på samma gång.

Det är faktiskt inte bara vi människor som gillar om vanor och rutiner. Samma sak gäller för många djur. Även om de flesta arter har sämre tidsuppfattning än människan är det många som tycker om att sova, äta och hålla på med andra sysslor vid ungefär samma tid dag ut och dag in.

Framför allt husdjur formas mycket av den miljö, eller den familj, som de växer upp i. En del hundar och katter tycker om att ligga i soffan och titta på TV medan andra inte vill något annat än att gå långa promenader.

Uppfostras de i ett hem där musik är viktigt så kan de till och med bli små musikaliska genier. Genom åren har vi bland annat fått se papegojor dansa till Elvis och hundar som kan skälla i takt till moderna hits. Ja, djur är verkligen fantastiska!

Youtube

I det här klippet (nedan) så sitter 7 små katter på rad. De är alla syskon och deras matte har låtit dem växa upp med mycket musik i hemmet. På så vis har hon också lärt dem lite rörelser (nästan som koreografi) till vissa låtar.

Oerhört imponerande

De står där tålmodigt på sin lilla scen och väntar när musiken, Uptown Funk av Bruno Mars, startar. Då börjar en uppvisning som får en att både skratta och smälta. De små katterna är bedårande och det är verkligen imponerande hur unisont de rör sig med sina små huvuden.

Videoklippet har setts av cirka 300 000 människor. Alla verkar överens om att det här är något av det sötaste – och kanske också mest imponerande – som de sett!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/xIyJjFWJqAA” /]

Men går det verkligen att lära katter att göra så här? Ja, klippet ska faktiskt vara helt verkligt, men matte hjälper till lite. Bakom kameran finns en blå leksaksfågel som rör sig fram och tillbaka i rummet. Det är alltså främst den som fångar katternas uppmärksamhet.

Det är ändå oerhört imponerande att se sitter kvar och rör sig på det här sättet tillsammans. Snacka om disciplinerade små sötnosar!

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på DELA-knappen för att sprida det här bedårande klippet vidare!