88-årig mormor vägrar sluta dansa – se nu när hon kliver ner för trappan och får hela nätet att jubla

Ålder är bara en siffra – det kan vi nog alla vara överens om. Även om kroppen kanske inte alltid är i sin bästa form när man kommer upp i åldrarna, så är det viktigaste hur man mår mentalt. Är hjärnan med och man känner sig frisk, så är det bara att ge sig ut på äventyr!

En viktig del för att känna sig levande och glad är att ha starka intressen – kanske speciellt när man blivit pensionär och har en del tid över till sig själv.

Det är den här underbara mormodern ett klockrent bevis på! Hennes dansande har hängt med hela livet, men aldrig har glädjen i rörelserna och musiken varit så stor som nu!

 

Det är barnbarnet Chelsey Feole som filmat sin kära mormor när hon tar hela nätet med storm – och får miljontals människor att jubla högt. De allra flesta verkar vara helt överens om att det är få saker som är så härligt som när en äldre person bevisar att ålder bara är en siffra!

Vägrar att stressa

Chelseys 88-åriga krutgumma till mormor har tydligen alltid älskat att dansa, men det är framför allt på senare år som det blivit ett stående inslag i hennes vardag. Det verkar vara något som får den här härliga tanten att må extra bra – och jag kan verkligen förstå varför.

Youtube

Vi alla – oavsett ålder – behöver små glimtar av glädje i vardagen. Annars blir det ju för trist! Det kan handla om allt från god mat till idrott, sevärda filmer – eller aktiviteter som dans.

I det här klippet (nedan) bjuder den här mormodern på en riktig show. Hon ska ta sig ner till barnbarnets bil, men låter sig inte stressas. Det finns viktigare saker att göra – som att dansa. Innan krutgumman tagit sig hela vägen till bilen så sätter hon ner sin väska hela 3 gånger för att kunna släppa loss ännu mer till musiken som spelas.

Youtube

Det här är verkligen härligt – och jag sitter med ett leende över hela ansiktet till det här klippet!

Vilken härlig krutgumma! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida lite extra glädje till dina vänner!