90-åring kliver ut på scen och utlovar vild ”strippshow” – se nu när tanten plötsligt sliter av sig överdelen

Finns det något härligare än människor som inte räds för att bjuda på sig själva – oavsett tillfälle?

Det finns många sätt att bjuda på sig själv, men när det sker lite oväntat så blir det oftast succé! Man tappar liksom hakan och blir något man sent glömmer!

Dessvärre sker sådant här ganska sällan, men det är ju också det som gör de tillfällena så himla speciella och värdefulla.

Den 90-åriga krutgumman i det här klippet slog till med något som får anses unikt – och både publiken och miljontals tittare kunde knappt tro sina ögon!

Det var under en audition i det amerikanska TV-programmet America’s Got Talent 2016 som den otroliga uppvisningen ägde rum.

Leds in på scenen

Den 90-åriga krutgumman Dorothy Williams leds in på scen – och chockar juryn när hon avslöjar att det är dags för ett dansuppträdande.

Den gamla kvinnan berättar tidigt i klippet att hon alltid älskat att dansa – och trots att hon nått en minst sagt respektabel ålder, så har den här damen inte låtit det stoppa henne. Snarare tvärtom!

Bildkälla: Youtube

Sliter av sig kläderna

När musiken börjar så kan man ana att Dorothy fortfarande har rytmen i sig, men snabbt blir det bara fräckare och fräckare. Snart börjar 90-åringen slänga av sig kläder – och det hela eskalerar allt mer.

Både juryn och publiken sitter med uppsända ögon samtidigt som krutgumman på scenen öser på för fullt.

Bildkälla: Youtube

I slutändan ger dessutom ena programledaren Nick, av alla, henne det ultimata betyget – genom en så kallad ”golden buzzer”!

Här kan du se det underbara klippet!

Vilken härlig krutgumma Dorothy är!

Hon förtjänar verkligen alla lovord – och tänk vad härligt att kunna bjuda på sådan här show som 90-åring!

Tryck nu på DELA för att hylla den här underbara damen!