94-åring hör favoritlåt när hon smyger in i rummet, ställer undan käppen och bjuder på härlig dansshow

Ålder är bara en siffra, brukar man ju säga – och genom åren har det kommit otaliga bevis på att det faktiskt stämmer och är betydligt mer än en simpel klyscha.

Det är få saker som får mig att må så bra som när en äldre person inte låter åldrandet komma i vägen för underhållning och glädje. Vill man ha roligt även på äldre dagar ska man givetvis ha det.

Nu kan krämpor och liknande givetvis begränsa vad man kan göra – men även när kroppen inte är som en 18-årings går det faktiskt att röra på sig!

Ett av de senaste, underbara bevisen på det här kan du se i klippet nedan. Det är en 94-årig dam som kommer in i ett vardagsrum. Med sig har hon en vårdare till vänster – och till höger är vad man kan anta är hennes barnbarn. De är i alla fall släkt.

Någon har satt på lite musik i bakgrunden – och när den gamla kvinnan får höra den välbekanta låten kan hon inte hålla sig. Damen ställer plötsligt ifrån sig sin käpp och börjar svänga loss rejält.

Rumble

Det är lätt att tro att hon varit dansare tidigare i livet, för tanten verkar ha full koll på rörelserna och sluter snart upp i en kort pardans med sin vårdare till vänster.

Det blir även glädjefyllda rörelser i sidled – och damen låter verkligen hela kroppen få känna av takten och rytmen i den härliga dansen som fyller upp hela rummet med skratt och glädje!

Helt underbart! Kolla in själva!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.v1wm03/” /]

Håller du med om att ålder bara är en siffra – och fick ett leende på läpparna av den här 94-åriga damens danssteg? Tryck då på dela-knappen och sprid glädjen vidare!