Äckel i skåpbil trakasserar ung cyklist och tar på hennes kropp – då får jubelidioten precis vad han förtjänar

En del människor är helt enkelt riktiga skitstövlar. Sådana personer, som agerar respektlöst mot andra och bara tänker på sig själva, förtjänar att åka på en smocka – eller i alla fall att känns på karmas fulla kraft.

Går de sedan alldeles för långt ska polisen givetvis ta hand om dem.

En kvinna på cykel som blev trakasserad av ett riktigt arsle i bil vid ett övergångsställe kom dock på en egen revansch – och den gör nu succé på nätet.

Att bete sig i trafiken är en självklarhet, men somliga klarar varken det eller att vara en respektabel medmänniska.

Trakasserar kvinnlig cyklist

I ett klipp som fått enorm spridning på nätet så filmar en man från sin motorcykel när en man i en skåpbil börjar trakassera en kvinna på cykel vid ett övergångsställe i London.

Bild: Youtube/ViralHog

Hon ryter ifrån, men äcklet i bilen ger sig inte. Han kallar henne för nedsättande ord och försöker ta på kvinnans kropp, men när det blir grönt ljus lämnar han sedan platsen.

Då tar cyklisten dock upp jakten – för att ta revansch.

Hon kommer snart ikapp – och visar då att idioten jävlades med helt fel person. Kolla nu själv in klippet här under.

Ja, snacka om att skitstöveln bakom ratten jävlades med fel person. Kvinnans revansch blev förhoppningsvis kostsam, pinsam och jobbig för mannen i skåpbilen.

Hon förtjänar att hyllas

Vilken urkraft cyklisten satt inne på!

Bild: Youtube/ViralHog

I slutet av klippet åkte dessutom personen på motorcykeln, som filmade det hela, fram till bilen och ropade att arslet fick precis vad han förtjänade.

Bild: Youtube/ViralHog

Som lite extra salt i såret – men är det någon som ska applåderas här så är det kvinnan på cykel. Hon låter sannerligen ingen se ner på henne och vägrar bli behandlad på ett respektlöst sätt.

Tycker du att kvinnan på cykel gjorde rätt som tog revansch? Tryck då på dela-knappen här nedanför, så kanske fler kan börja bete sig vettigt i trafiken och mot varandra!