Alec häcklas av iskalla pakettjuvar – men se nu klockrena hämnden som boven sent lär glömma

Något som verkligen irriterar mig är människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Hur jäkla svårt ska det vara?

Att man stjäl från andra eller manipulerar folk för egen vinning – det är sådant jag aldrig tycker är okej. Här tror jag dessutom att de flesta av er håller med mig.

Bovar och tjuvar förtjänar så gott som alltid det straff som de får när de åker fast – det är min bestämda uppfattning. Tyvärr kommer många dock undan då polisens resurser är högst begränsade, men då finns det en del medborgare som tar till egna knep för att lösa sina problem med banditer.

Givetvis ska man hålla sig på lagens sida när man försöker undkomma tjuvar. Att kontakta polisen är alltid den bästa vägen att gå, men ibland kan man få en snilleblixt – och då är det svårt att inte skrida till verket.

Det finns en del människor som tar till egna knep för att hålla bovar på avstånd – och precis så var det för Alec Armbruster. Han beställde en hel del paket hem till sig, men på senare tid hade de stulits efter att ha levererats till hans dörr.

Hämnades på egen hand

När paketet låg där på framsidan passade alltså bovar på att knycka åt sig Alecs egendom samtidigt som han var iväg och inte hade kunnat ta hand om leveransen.

I vanliga fall vill man ju lite på att andra inte kliver in på ens tomt och stjäl grejer mitt på ljusa dagen, men efter att flera gånger ha råkat ut för just det här så fick Alec nog.

Då bestämde han sig för att hämnas på egen hand!

I klippet nedan kan du se vad han gjorde!

Ja, Alec skapade alltså ett eget paket – och fick det att se ut som något som levererats till hans dörr.

Revanschen måste spridas vidare

Skillnaden nu, mot tidigare, var att paketet innehöll ihopklumpat bajs och urin från hans katts låda.

Det blev med andra ord en stinkande – och mindre trevlig – överraskning för boven som bara timmar efter att paketet lagts ut var där och snodde åt sig vad han sannolikt trodde var en dyrgrip.

Alecs övervakningskamera fångar allt på film. Nu har hans klockrena hämnd hyllats av hundratusentals på nätet!

Tycker du att Alec gjorde rätt? Tryck då på dela-knappen! Hans underbara revansch förtjänar verkligen att spridas vidare!