Arrogant bilist stjäl mannens parkeringsplats – men klockrena ’toalettpappershämnden’ gör idioten rasande

De flesta av oss har nog varit med om det – någon lömsk rackare håller sig framme och ”stjäl” den parkeringsplats man själv tålmodigt stått och väntat in.

Det kan vara makalöst irriterande – och det är ofta personer som inte går att diskutera med.

En man i USA blev för en tid sedan bestulen på den P-ruta han paxat, men revanschen fick parkeringsboven att gå fullständigt i taket.

Många av oss har varit med om det här – och kan nog därför förstå frustrationen.

Stjäl parkeringsplatsen

I ett klipp som gjort dundersuccé på nätet sitter två män i en bil utanför en livsmedelskedja och inväntar en parkeringsplats som håller på att bli ledig. Då dyker det upp en annan bil – som smiter in och stjäl P-rutan.

Youtube

– Ditt namn står inte på platsen, ditt jäkla rövhål! skriker sedan parkeringstjuven.

Då bestämmer sig den drabbade bilisten att slå till med en revansch. Det här ska inte den där idioten få komma undan med. Så han rusar in i affären, köper ett stort paket toarullar och skyndar ut för att linda in hela bovens bil i skithuspapper.

Youtube

Förbipasserande undrar vad tusan som pågår, men när männen berättar om sin revansch bemöts de med leenden och positiva tillrop. Det blir dock inte lika glatt när tjuven kommer ut med sina kassar – och ser vad som hänt med hans bil.

Tackar för underhållningen

De kreativa hämndmakarna filmar dessutom det hela, när det otrevliga puckot får gå runt och ta bort toapapper.

Youtube

När de sedan åker förbi honom och ropar ”Tack för underhållningen” går han fullkomligt i taket, men som tur väl är hinner de köra iväg innan mannen blir våldsam.

Se nu själv den klockrena videon här nedanför!

Jag tycker att deras hämnd är helt klockren. En tydlig passning till mannen att det han gjorde inte var okej, men det var ändå inte så att man förstörde något eller agerade med våld.

Lagom nivå på hämnden, helt enkelt – och det här förtjänade faktiskt parkeringstjuven.

Tycker du också att det var en bra revansch? Tryck då på dela-knappen så kanske fler kan börja bete sig vettigt ute i trafiken!