Barnbarn tar med mormor i sportbilen – reaktionen när han trycker gasen i botten är helt obetalbar

Man är aldrig för gammal för att ha roligt! Titta bara på den här fantastiska krutgumman som tar modet till sig och följer med sitt barnbarn på en galen åktur i hans fräcka sportbil.

Man kan lätt säga att det går undan när barnbarnet sätter plattan i mattan. Jag skrattar så att tårarna rinner!

Själv är jag ingen hejare på varken bilar eller fart och fläkt, men den här krutgumman är verkligen modig och videon (nedan) får mig att skratta riktigt gott.

Bjuder på sig själv

Det som till en början ser ut som en lugn bilfärd för en man och hans mormor får snabbt en oväntad vändning när mannen frågar om inte mormor är redo för ett lite bättre tryck på gaspedalen.

Youtube

Kolla in reaktionen från den härliga gumman när bilen accelererar mer och mer – det ser ut som att damen nästan ska flyga ut ur bilen på grund av den enorma dragningskraften. Men oroa er inte – åkturen får ett lyckligt slut och visar på det fina bandet mellan generationerna.

Youtube

Oavsett om man gillar bilar eller inte är det här klippet ett måste – tack vare den fantastiska damen.

Hon tillät dessutom barnbarnet att lägga upp videon på nätet, vilket tyder på att den här mormodern inte har några problem att bjuda på sig själv! Underbart!

Kolla in klippet nedan och njut!

Krutgummans reaktion är ju verkligen obetalbar och förtjänar att spridas vidare. Dela gärna med dig genom att trycka på dela-knappen så att fler får se den här härliga åkturen!