Barnen smyger upp på scen, men när de vänder sig om får flickan i rött hela publiken att skratta

Barnen smyger upp på scen, men när de vänder sig om får flickan i rött hela publiken att skratta

En del människor är helt enkelt födda till att stå i rampljuset. De är naturliga underhållare och trivs med att ha alla blickar riktade åt sitt håll.

Sådant märks ofta i tidiga år och många av dagens stora artister stack ut ur mängden redan som små knattar. Tjejen i det här klippet kanske är en blivande superstjärna?

Det är skolans julavslutning och barnen har gått upp på scenen för att göra en uppvisning för sina föräldrar. Det ska visa sig att alla är duktiga, men en sticker helt klart ut. Det är Kelly Cardillos dotter.

När musiken startar och alla barn till slut vänder sig om så tar flickan i rött över showen fullständigt – och det är tydligt att hon trivs med att stå längst fram. Det går knappast att ta miste på hennes passion!

Över 17 miljoner visningar

Mamma Kelly la upp klippet på Facebook tillsammans med kommentaren:

”Det här är min dotter på sin skoluppvisning. Hon fick taket att lyfta. Ta en titt och se om du kan lista ut vem det är?”.

Videon har över 17 miljoner visningar – och jag tycker att det är helt underbart att se den här flickans entusiasm och glädje!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkelly.cardillo.12%2Fvideos%2F10154812377076707%2F&show_text=0&width=560″ /]

DELA om det här klippet fick dig att le!