Bebisen vägrar äta sina ärtor, då kallar mamma på familjens hund och får alla att gapskratta

Bebisen vägrar äta sina ärtor, då kallar mamma på familjens hund och får alla att gapskratta

Det finns nog faktiskt inget som är mer bedårande än ett lyckligt barn!

Eller ja, släng in ett riktigt gulligt djur i samma situation så kanske det kan bli en ännu bättre kombination. Exempelvis hundar och bebisar har en otrolig förmåga att bli bästa vänner – och det är det här klippet (nedan) ett supermysigt exempel på!

Något av det mest smittsamma som finns är en annan människas skratt – det är vi nog överens om. Framför allt småbarn som är glada kan verkligen få en att känna lycka i hela kroppen – och de sprider både värmde och eufori till sin omgivning.

De bär dessutom ofta på en stor portion kärlek och blir ofta bästa vänner med exempelvis familjens husdjur.

I det här klippet (nedan) försöker mamma visa sonen Chase att ärtor faktiskt inte är så äckligt. De kan till och med vara roliga att ha att göra med, ska det visa sig.

Underbar reaktion

När lillgrabben inte vill äta sina grönsaker så kastar mamma i stället upp dem i luften framför familjens labrador Zoey – som då hoppar upp och fångar ärtorna i luften.

Bebisens reaktion då är helt obetalbar! Han brister ut i ett gapskratt – och han verkar bara tycka det blir roligare och roligare för varje gång vovven fångar en ärta. Vare sig mamma eller pappa kan heller inte sluta skratta!

Jag kan bara inte sluta le när jag kollar in det här underbara klippet!

[arve url=”https://rumble.com/embed/vby1p/” /]

Tryck nu på DELA-knappen om du också fick ett leende på läpparna!