Bebis rusar fram för att pussa familjens hund, sekunden senare brister alla ut i skratt

Djur och barn är många gånger en oslagbar kombination. När de växer upp tillsammans brukar de kunna bygga en otrolig sammanhållning som bara blir starkare med åren.

Det är det här klippet (nedan) om inte annat ett klockrent bevis på!

När jag var 2 år skaffade mina föräldrar en golden retriever som vi döpte till Hugo. Det blev på sätt och vis som att vi växte upp tillsammans och även om jag inte minns så mycket från de första åren så har jag sett massvis av bilder som vittnade om att vi blev vänner direkt.

Kombinationen barn och djur går ofta väl ihop. De är båda lite oförutsägbara och kan hitta på både det ena och det andra. Men det sker oftast med omtänksamhet och glädje. Det får man försöka komma ihåg när det skenar emellanåt.

Ska pussa hunden

Det som dock är helt säkert är att det sällan blir tråkigt med både barn och hundar under samma tak. Ett klockrent bevis på det får vi i det här klippet (nedan) som har över 3 000 visningar på Youtube.

Bebisen Tegan lutar sig fram för att pussa familjens hund, men då går det inte riktigt som lillen tänkt sig. Det hela mynnar dock ut i ett stort skratt – kanske främst hos föräldrarna, men Tegan ser också rätt glad ut!

Jag tycker att det här är helt underbart! Snacka om kärlek!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/KJsBRMzwWL4″ /]

Tryck nu på dela-knappen för att sprida lite extra glädje i dag!