Bebisen gräver fram mammas jättedildo i sovrummet – reaktionen får nu hela nätet att skratta högt

Även om de flesta av oss vill stå sin familj nära så finns det vissa saker som man inte vill dela med sina barn eller föräldrar. Framför allt sådant som handlar om intimitet eller sex.

Det är visserligen härligt att kunna vara öppen och ärlig mot sina närmaste, men att ha sitt alldeles eget privatliv kan också vara rätt skönt. Det tycker i alla fall jag, även om jag vet att de finns de som ser lite annorlunda på saken.

Men mamman i det här klippet (nedan) skulle mötas av en minst sagt jobbig syn när hon hörde sin pojkvän gapskratta inifrån sovrummet. Hennes lille son hade då råkat göra ett litet fynd i en av lådorna.

En kort tid innan den här videosnutten spelade in så hade den här mamman haft en sommarfest tillsammans med sina vänner. Då hade man bland annat haft med sig presenter till varandra – och vid kvällens slut så hade Ann, kvinnan i klippet, lagt beslag på en jättedildo.

Glad över fyndet

Den hade dock bara placerats i en av lådorna i hennes rum – och sedan hade hon inte tänkt mer på den saken. Tills dess att hon en dag hörde hur hennes pojkvän gapskrattade inifrån deras sovrum.

Youtube

Hon rusade in och fick då se att hennes lille son hade rotat fram den där jättedildon. Även om pojken knappast vet vad det är så verkar han väldigt glad över sitt fynd som han slänger runt och leker entusiastiskt med.

Mannen bakom kameran kan inte sluta skratta medan mamma Ann ger sig på att försöka få kontroll på den obekväma situationen. Efter en liten ”brottningsmatch” med sonen får hon tag i dildon, som troligen sedan gömdes på ett betydligt säkrare ställe.

Youtube

Efter att klippet lades upp på Youtube hade det fått över 7 miljoner visningar – och så gott som alla verkar skratta gott åt det hela. Det är ju faktiskt ganska tydligt att det här är en kärleksfull och väldigt glad familj.

Nu nu det roliga klippet!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du skrattade! Då kan du passa på att sprida extra glädje till dina vänner i dag!