Bebisen har aldrig träffat en katt, se nu reaktionen när mamma smyger in med en fluffig vän i famnen

Det finns två små varelser som verkligen kan få oss att smälta – söta husdjur och bedårande bebisar. Sätt ihop de två och man får oftast en underbar kombination som kan bjuda på helt fantastiska scener.

Kolla bara in detta klippet (nedan). Inte konstigt att det fått hela 3 miljoner visningar på nätet!

När jag växte upp tog vi ofta hand om farmor och farfars hund. Han var en skojig rackare, Bobby – som dessutom blev en stor del av min barndom. Vi var som bästa vänner från allra första början och jag har bara positiva minnen från när vi hade ett djur i huset.

Och det är inte på något sätt unikt – även om det verkligen kan ta sig i olika former. Men att bebisar och söta djur är en mysig kombination – det är vi nog alla överens om.

Visat ett intresse

Det tillhör definitivt inte ovanligheterna att de får speciella band till varandra som kan vara i åratal. Det kan dessutom vara positivt för ett barns uppfostran att ha någon, eller något, att ta hand om och se efter lite extra.

Det här klippet (nedan) har fått 3 miljoner visningar på Youtube. Och det är inte konstigt alls. Den lille pojken, som ligger i sin säng, har aldrig tidigare träffat en katt, bara sett bilder och filmer. Han har dock alltid visat ett intresse för de fluffiga små varelserna, så mamma och pappa beslutade sig för att det var dags att skaffa en.

Kolla nu in bebisens reaktion när mamma kommer in med en misse i famnen och sätter ner den hos pojken för första gången. Helt otroligt – och jag kan inte sluta le!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/B2Jlm2gnKb8″ /]

DELA om du också tyckte om detta underbara klippet!