Bebisen säger till familjens bulldogg på skarpen, oväntade reaktionen är helt underbar

Bebisen säger till familjens bulldogg på skarpen, oväntade reaktionen är helt underbar

Småbarn och hundar är en helt underbar kombination. De har sällan samma bild av verkligheten som oss vuxna människor – och kan verkligen få fina band till varandra.

Det bevisar om inte annat det här klippet (nedan) som har över 8 miljoner visningar på Youtube!

När småbarn och djur inleder sina liv tillsammans så brukar de vanligtvis bli varandras närmsta vänner. När jag var liten var vår labrador en av mina bästa kompisar. Då skapas band som varar livet ut!

I det här klippet (nedan) så går en bebis rakt fram till familjens bulldogg – och ”skäller ut” hunden. Det blir i alla fall något av en diskussion från barnets sida, men entusiasmen besvaras inte riktigt av bulldoggen.

Han sitter mest i soffan och tar det lugnt. Man får nästan känslan av att hunden bara låter bebisens tjat (vad det handlar om är högst oklart) att rinna av.

Likt en advokat

Jag tror dock inte bebisen hade kunnat vara så här rak mot hunden – och jag tror inte heller bulldoggen agerat så lugnt – om de i grund och botten inte haft en fin relation till varandra.

Jag kan inte låta bli att le när barnet, likt en advokat i en rättssal, entusiastiskt babblar på. Och vovven, förvånansvärt lugn, bara tar emot det hela.

Klippet har blivit en jättehit på nätet och har i skrivande stund över 8 miljoner visningar!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/nOhZivlLvOo” /]

Snåla inte nu, DELA gärna om du också fick ett leende på läpparna!