Bilist ”stjäl” parkeringsplats – men revanschen är helt klockren

Finns det något mer irriterande än människor som stjäl parkeringsplatser?

Ni har nog alla varit med om det någon gång. Man står där på en full parkering och inväntar att en annan bilist ska åka ut från sin plats, så dyker det plötsligt upp något pucko och glider in precis när det skapats en öppning.

Somliga kan verkligen inte sköta sig i trafiken – och det kan driva vem som helst till vansinne.

Tack och lov finns det revanscher att ta till. Även om man givetvis ska försöka hålla sig inom lagen. Det gäller ju att inte agera på ett sämre sätt än den personen som man vill hämnas på.

Dök upp en annan bil

En kreativ man blev rasande när han, i sin gula Jeep, stod och väntade på en parkeringsplats som var på väg att bli ledig. En silvrig bil höll på att backa ut och mannen avvaktade för att sedan lugnt kunna ta över platsen.

Youtube

Fordonen befann sig nära varandra när en lucka då öppnades, men från ingenstans kom då en helt annan bil (från vänster) och ”stal” platsen som precis blivit ledig. Även om det var tydligt att den gula Jeepen snällt stod och väntade på sin tur.

Bilisten som knyckt åt sig platsen på den fulla parkeringen skulle dock inte komma undan så enkelt.

Revanchen fullbordades

Lugnt och metodiskt gillrade mannen i Jeepen en plan.

Youtube

Han klev ut från sitt fordon, kopplade fast den röda bilen med sin och började backa. Snart hade han på så vis bogserat ut bilen som nyss snodde hans åtråvärda plats.

Youtube

Sedan var det bara att lossa på sammankopplingen, ta över platsen som faktiskt var hans – och låta den röda bilen stå kvar där mitt på parkeringen.

Youtube

Snacka om klockren revansch! Min gissning är att ägaren till den röda bilen blev allt annat än glad av den här upptäckten – och nog ångrade sig.

Nedan kan du se en filmad snabbversion av hur det hela gick till! Jag lovar – det är värt det!

Tycker du att mannen i den gula bilen gjorde rätt? Tryck då på dela-knappen, så gör du dessutom dina vänner en stor tjänst!