Birger avslöjar intim detalj om sina kalsonger – får publiken att skratta så tårarna rinner

Stefan och Krister har fått oss svenskar att skratta i flera decennier. Deras humor är kanske inte alltid den mest komplicerade, men ibland behöver man något lite barnsligt och enkelt för att må bra!

Ett av mina starkaste barndomsminnen är när min mormor tog med mig på deras olika föreställningar och det blev alltid en otrolig skrattfest som vi sedan kunde prata om i flera dagar.

Min favoritkaraktär är nog Birger. Ni vet byfånen i mössa som alltid vågar säga precis vad han tänker. Jag kan börja garva bara av att tänka på hans galenskaper!

Komikerduon började dock faktiskt som trubadurer. Musiken har nästan alltid varit en del av deras underhållningsrepertoar, men Stefan och Krister är nog mest kända för sina tokiga teatershower som En mor till salu och knasiga TV-serier som Full Frys.

Detalj om sina kalsonger

Det här klippet (nedan) är från föreställningen Full fräs. Det är då Birger som kommer in själv på scen. Då vet man att det ska bli skrattfest! Han är en riktig galning som dock är mästare på att skoja och dessutom säga sådant som alla tänker.

Den här gången börjar Birger prata om något som vi alla varit med om – hål i sockan. Ni vet när stortån liksom sticker ut. Det är en både jobbig och obehaglig känsla som kan vara riktigt irriterande och jag tror att de flesta kan relatera till det här.

Men mot slutet avslöjar han dessutom något – om sina kalsonger. Om inte publiken skrattat halvt ihjäl sig tidigare så gör man det då när Birger kanske avslöjar lite mer än vad alla egentligen vill veta.

Jag kan inte hålla mig för skratt här bakom datorskärmen – och det är otroligt att han kan få något som hål i sockan att bli roligt!

Snåla inte nu, DELA vidare om du också skrattat åt Stefan & Krister! Då kan du skänka ett extra leende till en vän i dag. Det kommer säkerligen uppskattas, så tryck nu på dela-knappen!