Björn Skifs avslöjar oväntad detalj om när han köpte sin första bil – publiken viker sig av skratt

Björn Skifs är en av Sveriges våra mest folkkära artister – och svenskarna verkar aldrig kunna få nog av den nu 71-årige sångaren och underhållaren från Vansbro. Han fortsätter att turnera land och rike runt med stora framgångar – och det hade inte förvånat mig om han öser på ett bra tag till.

Skifs mångsidighet inom artisteriet är verkligen imponerande och genom åren har han bjudit på allt från världskända låtar som ”Hooked on a feeling” till populära filmer som Drömkåken.

Han har dessutom gjort en del stand-up och skrattfyllda soloshower. Helt logiskt, egentligen, för humor är något som den här krutgubben har gott om!

Jag har många underbara minnen när det handlar om Björn Skifs. Genom åren har han bjudit oss på fantastisk underhållning och massvis av skratt. Det råder verkligen ingen tvekan om att han är en av våra i dag mest folkkära artister.

Min absoluta favorit med honom, som nog inte alla sett, är den här scenshowen (nedan). Det är verkligen inget nytt klipp, snarare klassiskt – men jag kan se det hur många gånger som helst.

Björn Skifs avslöjar hur det gick till när han köpte sin första bil. Efter att inledningsvis ha berättat om den speciella dagen i Mockfjärd så blir det hela till en underbar sketch där han använder ljudeffekter för att ge publiken en klar bild av vad som utspelade sig när han väl satte sig bakom ratten.

Publiken viker sig av skratt gång på gång – och det gör faktiskt jag med! Helt underbart!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/hlJ7llkuv58″ /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du också tycker om Björn Skifs!