Björn Skifs möter Jesus i klassiska klippet – jag skrattar så att tårarna rinner

Om det är något som alltid får mig att må bra så är det att titta tillbaka på roliga klipp som påminner en om ens uppväxt. Det behöver verkligen inte handla om just en själv, utan mer sådant som fick en att skratta under tidiga år.

Det finns ju mängder av tidlösa klassiker som påminner en om underbara och älskvärda karaktärer. Ibland undrar jag om inte underhållningen var bättre förr. Det är i alla fall känslan jag kan få när jag kollar tillbaka på klipp från exempelvis 70- och 80-talet.

Jag kommer aldrig att glömma när hela familjen samlades framför TV:n och skrattade högt tillsammans. Det var verkligen högtidsstunder som jag tror att vi är många som kan relatera till.

Att Björn Skifs är en av vår tids största svenska underhållare – det råder det inga tvivel om!

Under sina 71 år har han hunnit med otroligt mycket. Artisten från Vansbro är ju mest känd för sina musikaliska alster, men Björn Skifs har även visat sig på styva linan vad gäller både humorframträdanden och skådespelartalang.

Björn träffar Jesus

Det var under början av 70-talet som han slog igenom på vita duken med olika filmroller och Björn Skifs kan därför se tillbaka på en diger meritlista vad gäller skådespelande.

Han var bland annat med i underhållningsprogrammet Nöjesmassakern – en riktig klassiker med frontfigurerna Sven Melander, Åke Cato, Gösta Engström och Jon Skolmen.

Den här sketchen (nedan) är en av mina absoluta favoriter med Björn Skifs. Han träffar då Jesus – och får tusentals svenskar att gapskratta. Jag kommer aldrig någonsin att tröttna på detta underbara klippet!

Kolla in det själva!

Tryck nu på dela-knappen om du också tycker om Björn Skifs! Då kan du dessutom passa på att skänka dina vänner ett extra leende i dag!