Blondinen ska tanka lyxbil på bensinstation – men ofattbara tabben får nu miljontals att skratta högt

Om det är något jag har full förståelse för så är det att det är svårt att hänga med kring alla moderniteter som poppar upp. Det är smarta telefoner, pratande klockor, elbilar och det ena med det andra.

Inte konstigt om man inte har blykoll på precis allting!

Det kan dock bli ganska kul när man som utomstående får betrakta någon som tar sig an något som han eller hon inte riktigt behärskar – och då tänker jag främst på just nymodigheter. Det kan leda till dråpliga och skrattframkallande situationer!

En sådan här händelse inträffade för en tid sedan på en bensinstation i USA. En bilist stod och väntade på sin tur när han noterade något roligt – som fick honom att ta upp sin mobil för att börja filma vad som hände.

Letade i flera minuter

Mannen såg då hur en blond kvinna frenetiskt letade efter tankhålet på sin bil. Det hon dock inte verkade ha full koll på var att hon körde en Tesla Model S – som är en elbil. Den går alltså inte ens att tanka med bensin.

Bild: Facebook/Funny Videos

Kvinnan hade nog sett att bilen hade låg batterinivå och då kört till en mack för att fixa det hela, men gissningsvis så gav hon sig av gammal vana ut för att börja tanka. Letandet efter var man kunde köra in bensinen – i elbilen – varade i flera minuter. Mannen i bilen bakom kunde inte hålla sig för skratt.

Efter att den frustrerade kvinnan till slut försökt trycka in bensinslangens munstycke i elbilen så väljer man dock att hjälpa henne. Det hela fick därför ett lyckligt slut, men det här med nya, fräcka bilar är sannerligen inte helt enkelt.

Jag ska vara helt ärlig och säga att det här lika gärna kunnat vara jag!

Kolla nu själva in klippet som fått miljontals människor att skratta – kanske just för att de inser att det här nog kan hända vem som helst!

Var inte blyg nu, DELA vidare det här roliga klippet till dina vänner!