Brandmännen kan inte sluta skratta när främmande hund ger dem en hjälpande hand

Hundar är vanligtvis väldigt godhjärtade djur som gärna hjälper till. Det är kanske därför som de kallas ”människans bästa vän” och det finns ju dessutom många vovvar som jobbar, till exempel som polis- eller ledarhund.

Genom åren har vi flera gånger fått läsa om vovvar som kommit till undersättning i precis rätt tid och det är nästan som att de verkar känna på sig när det är dags att rycka in vid olika situationer eller händelser.

Så var det när ett antal brandmän för en tid sedan hade ryckt ut för att försöka fälla ett träd. De hade bundit ett kraftigt rep runt stammen och drog för allt de var värda, men trädet ville inte ge med sig.

Tack och lov, så skulle brandmännen få oväntad assistans. Plötsligt märker man hur en hund bitit tag om den extra repstumpen längst bak och drar för allt han kan. Den här vovven ville helt klart hjälpa till med att slutföra kvällens viktiga uppdrag.

45 miljoner visningar

Brandmännen kan inte hålla sig för skratt när de märker att hunden kommit till undsättning. Vid ett tillfälle kan man se hur ägaren försöker få bort vovven så att brandmännen kan få arbeta i fred, men den här krabaten vägrar släppa.

Han är verkligen fast besluten om att det där trädet ska ner!

Det underbara klippet har cirkulerat under en tid på nätet och har fått över 45 miljoner visningar. Inte så konstigt, för det här är verkligen bedårande. Vilken liten hjälte!

Vilken underbar sötnos som gör precis allt för att få hjälpa till! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att även dina nära och kära får se detta klippet!