Brudgum chockas av pinsam incident mitt under vigseln – sekunden senare gapskrattar hela kyrkan

Det är få saker i livet som är så svårt som att hålla sitt skratt tillbaka när man känner att det bubblar i hela kroppen – och man inte kan sluta tänka på en skojig händelse eller incident.

Jag tror att de flesta av oss någon gång har varit med om det här. Ofta sker det dessutom i helt fel situationer. Man får verkligen inte skratta där och då – men det roliga spelas upp i ens huvud gång på gång och man vet hur viktigt det är att inte bryta ihop.

Samtidigt är skratt något av det allra mest smittsamma som finns, så om det väl brister för en person brukar flera kunna dras med i euforin!

Ett av de mest självklara tillfällen då det gäller att hålla minen – och inte brista ut i gapskratt – är under en bröllopsceremoni. Det är en stund för kärlek, samhörighet och en annan typ av glädje än rejäla skrattsalvor.

Men just det kan givetvis skapa problem för vissa. Har man något roligt i skallen är det helt enkelt otroligt svårt att släppa. Jag tror att de flesta av er vet precis vad jag menar!

Klippet (nedan) har setts av över 20 miljoner tittare – och är något av det roligare jag sett.

Ett par ska gifta sig och har tagit plats längst fram i kyrkan. Då tappar plötsligt bröllopets best man sina byxor. Brudgummen vänder sig då om och får syn på det pinsamma som hänt – och alla börjar då fnissa åt den dråpliga händelsen.

Youtube

Men det tar inte slut där. Tanken på vad som inträffat sitter kvar i främst brudgummens skalle – och snart kan ingen i kyrkan hålla sig för skratt. Framför allt mannen som ska gifta sig får det kämpigt – och det hela förvandlas till en plågsam kamp om att hålla tillbaka skrattet.

Jag tror att alla på något sätt kan känna igen sig i den här situationen. Det gäller verkligen att hålla minen – men det går bara inte. Dessutom har brudparet små mikrofoner på sig, så man hör nästan varenda andetag från dem över hela kyrkan.

Kolla nu in det här! Det är faktiskt omöjligt att inte dras med i skrattet – och snacka om att det här paret fick en skrattfylld start på sitt förhoppningsvis lyckliga äktenskap!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/26a8JITwImQ” /]

Tryck nu på dela-knappen om även du drog på smilbanden, så kan du passa på att sprida lite extra glädje i dag!