Brudtärnan går upp själv på dansgolvet – se nu otroliga uppträdandet som får hela publiken att häpna

Ens bröllop är något man kommer minnas resten av livet och det ska givetvis vara en glädjens dag som präglas av kärlek om omtanke. Ofta är det en vigsel som sedan följs av en härlig fest och de flesta av gästerna är vanligtvis med under hela dagen.

Efter många timmar av bröllopsyra är det härligt att få gå loss lite mer framåt kvällen, ta sig några glas och dansa loss. Givetvis kan man ha det på olika vis, men de bästa bröllopen jag varit på har ställt till med lite festligheter som slutattraktion.

 

En del är alltid mer dans- och showglada än andra. Medan vissa trivs i rampljuset så föredrar somliga att hålla sig mer i bakgrunden. De som haft någon form av roll under bröllopet, exempelvis brudtärnor, tenderar att ha en mer framskjuten roll och kanske synas lite mer.

En imponerande show

Så var det verkligen för den lilla flickan i det här underbara klippet (nedan). Vilken relation hon har till brudparet är oklart, men hon har varit en av deras tärnor under dagen.

Den här lilla tjejen drar sig dessutom inte för att bjuda gästerna på underhållning när musiken börjar spelas på kvällen. Hon dansar loss i sin klänning – och har övat in en koreografi till låtarna. Publiken kan inte dölja sin beundran och entusiasm när flickan bjuder på en imponerande show.

Det hela känns verkligen inövat med en mix av stora rörelser och små gester. Publiken verkar notera varenda detalj och är som trollbundna.

En del kan inte hålla sig för att dras med i framträdandet, medan andra skrattar rakt ut – givetvis i fascination för vad den här lilla dansprinsessan presterar!

Kolla nu in klippet själv! Den här söta brudtärnan är verkligen otrolig!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/t5bL0AlVM0I” /]

Vilken show! Den här lilla flickan är verkligen duktig! Tryck på dela-knappen om du håller med, så kan du passa på att bjuda dina vänner på ett härligt leende i dag!