Budkillen ser något oväntat vid dörren – då fångar dolda kamerans hans otroliga reaktion

Ibland kan små, enkla gester betyda otroligt mycket. Det gäller att kunna se det stora i det lilla. Lever man efter det mottot så är det lättare att vara tacksam för det man har, får och upplever.

Så var det verkligen för en man som jobbar på en budfirma.

När han skulle lämna ett paket vid en adress såg han något oväntat som väntade på honom intill dörren. Man kan utan att överdriva säga att det verkade rädda hans dag.

Så här i juletider, när klappar ska handlas, är det många som väljer att göra sina köp via nätet. Det går ofta snabbt, smidigt – och man kan få paketen hem till dörren. Kathy Ouma är en vänlig människa som också shoppar en del med hjälp av datorn.

Ville bjuda på något extra

När hon inväntade en leverans från en budfirma så valde hon att göra något speciellt för att visa sin uppskattning för de människor som sliter extra under julhandeln.

Den här perioden av året innebär mer stress och press för de som jobbar inom budbranschen – och Kathy ville därför bjuda på något extra.

Bild: Facebook/Kathy Ouma

Hon lade därför ut en korg med vatten, läsk, godis och snacks. Intill låg en lapp med texten ”Ta gärna för dig så att ditt arbetspass blir mer njutbart. Tack för att du gör online-shopping enkelt!”

Sedan tidigare hade Kathy en övervakningskamera, som också spelar in ljud, vid sin dörr till huset. Den snappade upp budkillens reaktion när han fick syn på den oväntade gåvan. Hans reaktion är helt underbar.

Har setts av över 11 miljoner

Man kan, utan att överdriva, slå fast att den fina gesten verkade göra hans dag! ”Det här är så trevligt!” sa han ljudligt för sig själv. Mannen verkar faktiskt helt överväldigad!

Bild: Facebook/Kathy Ouma

Gör nu som över 11 miljoner människor redan gjort och kolla in den härliga reaktionen!

Ibland kan små, enkla gester betyda otroligt mycket! Sådana här fina initiativ borde man göra betydligt oftare – eller hur? Tryck nu på DELA om du håller med!