Claes imiterar 7 svenska kändisar – när han gör ”GW” Persson skrattar jag så att tårarna rinner

Claes imiterar 7 svenska kändisar – när han gör ”GW” Persson skrattar jag så att tårarna rinner

Något som imponerar oerhört på mig är när människor är skickliga på att imitera andra. Vanligtvis handlar det om att efterlikna kändisar vad gäller gester, röst och personlighet.

Det är en av de humorgenrer som jag uppskattar allra mest. Många gånger är det ju inte heller hånfullt, utan snarare något som den som imiteras också kan skratta åt. Det är då det är som allra bäst!

För att vara riktigt duktig handlar det om att vara vaksam på detaljer och att inte bara låta likadan som den man ska efterlikna, utan även sådant som kroppsspråk spelar en stor och viktig roll.

Genom åren har vi fått se prov på många skickliga imitatörer från Sverige. Exempelvis Jörgen Mörnbäck, Bosse Parnevik och Göran Gabrielsson.

Några av de mest populära att härma är Leif GW Persson, Mikael Persbrandt, Jonas Gardell och Petra Mede. För att bara nämna ett fåtal av alla de som tenderar bli favoriter hos imitatörerna.

7 svenska kändisar

En av de som jag anser vara allra bäst i Sverige på det här är en man vid namn Claes Martin. Han är lite av en doldis i sammanhanget, men har lagt upp en video på Youtube där han härmar 7 olika svenska kändisar – och så gott som samtliga är tamejtusan på pricken!

Claes Martin. Bild: Youtube.

När han kör ”GW” så kan jag bara inte sluta skratta!

De som imiteras är: Leif GW Persson, Kjell Bergqvist, Marcus Oscarsson, Sven Wolter, Carl Bildt, Ragnar Vanheden och Olof Thunberg (bland annat berättarröst till Bamse).

Kolla nu själva in de klockrena imitationerna! Jag tror att ni får svårt att hålla tillbaka skrattet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/nU2ru8w7_kI” /]

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett gott skratt!