Claes-Martin, 24, imiterar Leif GW Persson – och det är den bästa imitationen vi sett

Något av det roligaste jag vet är när svenska kändisar imiteras.

Det är dock viktigt att det görs på ett bra sätt. Skulle jag själv försökt så hade det bara blivit pinsamt, men somliga talanger är ju riktigt skickliga. De gör det hela till en konst – och då kan det vara makalöst likt och imponerande.

Då är skrattet ofta nära – och man vill bara ha mer!

Har du hört talas om Claes-Martin Hoffsten? Det hade jag inte gjort, men sedan stötte jag på ett klipp från svenska TV-programmet Talang och nu är jag helt förtrollad av den här relativt okände mannen från Norrköping.

Något utöver det vanliga

Vad är då hans skicklighet? Jo, att imitera svenska kändisar.

Youtube

”Inget som får en att trilla av stolen” kanske du tänker – och jag resonerade likadant, men vänta tills nu hör när han sätter igång. Det här är verkligen något utöver det vanliga och jag vet inte om jag hört något så klockrent i imitationsväg.

Youtube

Claes-Martin kliver ut på scenen inför David Batra, Bianca Ingrosso och de andra i juryn som är MYCKET skeptiska – men ber då att få ta hjälp av Pär Lernström.

När 24-åringen sedan vänder sig om på scenen och drar igång sin show, så är det många som skriker rakt ut.

Youtube

Så galet likt är det!

Fångar kändisarnas personligheter

Han inleder med att imitera Leif GW Persson och fortsätter sedan med Kjell Bergqvist, Maria Montazami och Marcus Oscarsson. Claes-Martin låter inte bara lik kändisarna till rösten, utan han fångar dessutom deras personligheter och hur de vanligtvis för sig.

Jag ska inte avslöja varenda detalj, ni får kolla själva – men jag tycker att det här är helt klockrent. Publiken och juryn verkar dessutom hålla med!

Tycker du att Claes-Martin var skicklig? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!